Кокосове печиво під назвою Кокосанка - це супер знахідка для тих, хто є прихильником смачного та оригінального печива, обожнює кокос у всіх його проявах, але не бажає витрачати багато часу на приготування. Це печиво готується елементарно та дуже швидко, не містить борошна та масла. Воно м’яке та вологе всередині, а зовні має золотисту хрустку скоринку. Отже, рецепт приготування кокосового печива Кокосанка, що за смаком нагадує відомі цукерки Raffaello.
Для приготування кокосового печива нам знадобиться:
Залишаємо “тісто” на 5 хвилин, щоб кокосова стружка частково ввібрала в себе рідину. Формуємо кульки (для більшої схожості з Рафаелло всередину можна сховати горішок).
Випікаємо за температурою 180°С приблизно 15-20 хвилин. Через 10 хвилин вже можна перевіряти готовність печива, адже духовки у всіх нас різні. Як тільки верхівки кокосанок підрум'яняться, можна забирати десерт із духовки.
Печиво Кокосанка дуже поживне, з яскравим кокосовим смаком і ароматом, а готується надзвичайно просто та швидко. Ну все, біжіть скоріше по горнятко запашної кави або чаю та насолоджуйтесь кокосовим раєм!
- кокосова стружка - 100 г
- цукор - 30-40 г
- яйце - 1 шт
- дрібка солі
Залишаємо “тісто” на 5 хвилин, щоб кокосова стружка частково ввібрала в себе рідину. Формуємо кульки (для більшої схожості з Рафаелло всередину можна сховати горішок).
Випікаємо за температурою 180°С приблизно 15-20 хвилин. Через 10 хвилин вже можна перевіряти готовність печива, адже духовки у всіх нас різні. Як тільки верхівки кокосанок підрум'яняться, можна забирати десерт із духовки.
Печиво Кокосанка дуже поживне, з яскравим кокосовим смаком і ароматом, а готується надзвичайно просто та швидко. Ну все, біжіть скоріше по горнятко запашної кави або чаю та насолоджуйтесь кокосовим раєм!
Немає коментарів:
Дописати коментар