12 квітня 2020 р.

Кокосове печиво "Кокосанка"

Кокосове печиво під назвою Кокосанка - це супер знахідка для тих, хто є прихильником смачного та оригінального печива, обожнює кокос у всіх його проявах, але не бажає витрачати багато часу на приготування. Це печиво готується елементарно та дуже швидко, не містить борошна та масла. Воно м’яке та вологе всередині, а зовні має золотисту хрустку скоринку. Отже, рецепт приготування кокосового печива Кокосанка, що за смаком нагадує відомі цукерки Raffaello.

Рецепт кокосового печива Кокосанка

Для приготування кокосового печива нам знадобиться:
  • кокосова стружка - 100 г
  • цукор - 30-40 г
  • яйце - 1 шт
  • дрібка солі
Всі інгредієнти перемішуємо ложкою до однорідності, поки не вийде розсипчаста волога маса, яка добре ліпиться і може тримати форму кілька секунд. Якщо тісто вам здається занадто вологим (це трапляється, коли курячі яйця дуже великі), можете додатково підсипати кокосову стружку, тільки трохи.

Залишаємо “тісто” на 5 хвилин, щоб кокосова стружка частково ввібрала в себе рідину. Формуємо кульки (для більшої схожості з Рафаелло всередину можна сховати горішок).

Як приготувати печиво Кокосанка

Випікаємо за температурою 180°С приблизно 15-20 хвилин. Через 10 хвилин вже можна перевіряти готовність печива, адже духовки у всіх нас різні. Як тільки верхівки кокосанок підрум'яняться, можна забирати десерт із духовки.

Печиво Кокосанка дуже поживне, з яскравим кокосовим смаком і ароматом, а готується надзвичайно просто та швидко. Ну все, біжіть скоріше по горнятко запашної кави або чаю та насолоджуйтесь кокосовим раєм!

Немає коментарів:

Дописати коментар