Люблю ліниві рецепти. Про ліниві вареники та ньокі, певно, ви чули дуже часто. А про ліниве ризотто? Виявилось, що приготування за рецептом від італійського шеф-кухаря та ресторатора Дженнаро Контальдо дуже просте та дійсно лейзі. А результат справді приємно вражає. Отже, рецепт лінивого ризотто.
Для приготування Lazy Risotto від Gennaro Contaldo нам знадобиться:
- 1 частина рису
- 3 частини окропу
- 1 дрібно нарізана маленька цибулинка
- 100 г пармезану
- оливкова олія
- сіль, перець
Отже, вимикаємо ризотто, додаємо трохи оливкової олії, пармезан і обережно перемішуємо. Залишаємо під кришкою на 5 хвилин, а потім насолоджуємось кремовою текстурою смачного різотто.
Для подачі рекомендовано притрусити тертим сиром, чорним перцем та кількома крапельками оливкової олії.
Урізноманітнити ризотто можна за допомогою соусу песто або лимону.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар