7 листопада 2020 р.

Легкий рецепт шоколадного брауні

Сьогодні швидкий, але смачнючий рецепт шоколадного брауні. Що таке брауні? Це шоколадне тістечко з м'якою начинкою, майже шоколадний фондан, але більш щільний. Готується дуже легко та швидко, а результат завжди неперевершений (готувала тричі). Готуємо брауні?
Рецепт шоколадного брауні

Для приготування шоколадного брауні нам знадобиться:

  • чорний шоколад - 200 г
  • вершкове масло - 125 г
  • цукор - 150-170 г
  • ванільний цукор - 1 ч.л.
  • яйця - 3 шт
  • борошно - 120 г
  • темне какао - 60 г
  • морська сіль - 1/4 ч.л.
Як приготувати шоколадний брауні

Покроково: як приготувати шоколадний брауні

  1. Розігріваємо духовку до 180°С
  2. Шоколад розламати на невеличкі шматочки та розтопити разом з вершковим маслом на водяній бані. Дати цій шоколадно-масляній суміші трохи охолонути
  3. Цукор та ванільний цукор збити з яйцями до світлої повітряної маси (краще це робити міксером, руцями важкувато)
  4. Додати у яєчну суміш розтоплений шоколад та добре все перемішати
  5. Борошно перемішати з 50 г какао та додати до вологих інгредієнтів. Вимішати тісто лопаткою
  6. У невисоку форму на папір для випічки викласти шоколадне тісто та розрівняти його лопаткою
  7. Випікати 25-27 хвилин, витягти з форми та дати охолонути
  8. Нарізати на квадратики та притрусити какао, що залишилось
  9. Подавати з морозивом або вершками, прикрасивши гілочкою м'яти
Покроковий рецепт шоколадного брауні

Немає коментарів:

Дописати коментар