9 травня 2018 р.

Легкий денний крем для комбінованої шкіри від українського бренда Claire de Nature

Я дуже довго шукала крем для обличчя, щоб і зволожував і одночасно матував мою комбі-шкіру. Сьогодні розкажу про денний легкий крем для нормальної та комбінованої шкіри від українського бренда Claire de Nature.

Легкий денний крем для комбінованої шкіри від українського бренда Claire de Nature

Запакований легкий денний крем біло-зелену коробочку. Сам флакон виготовлений з приємного на дотик твердого пластика, має зручний дозатор та захисну кришку для захисту від випадкового натискання, але він ну зовсім не фотогенічний в руках непрофесіонала (через темний колір літер):

Упакування Claire de Nature

Продукт має білий колір з легким молочним відтінком. Ніс відчуває помірну трав'яну композицію з олійок і трав. Запах помірний, хвилин через 10 після нанесення на шкіру він вже не відчувається.

Claire de Nature має гарний склад, на тваринах не тестується, тому фанатів натуральності та органіки він точно має зацікавити. Абсолютна більшість складових - олії та екстракти рослин:

Claire de Nature має гарний склад та на тваринах не тестується

Матуючий ефект, як я розумію, забезпечують олія апельсинових кісточок та огірок.

В цілому так і є, Claire de Nature™ позиціонується як натуральна косметика і виробляється в Україні. Детальніше про бренд можна почитати на офіційному сайті або на фейсбук-сторінці.

Консистенція легкого денного крему на перший погляд виглядає важкуватою, але при розподілі на шкірі розумієш, що не він абсолютно її не обтяжує. Розподіляється легко, вбирається швидко. Масну плівку не створює, хоча при нанесенні відчувається, що олії у складі наявні. Крем дійсно відмінно пом'якшує і зволожує, як і обіцяв виробник.

Огляд легкого денного крему Claire de Nature

Через підвищеної жирності в Т-зоні я завжди переживаю, щоб крем не додавав зайвого жирного блиску шкірі та не забивав пори. З Claire de Nature такого немає - шкіра обличчя добре зволожена, але при цьому немає жирного блиску, а пори чисті. З макіяжем не конфліктує.

Я дуже задоволена, бо Claire de Nature відмінно підійшов моїй комбінованої шкірі! Вважаю, що на осінь, зиму та весну це ідеальний варіант. Для літа все ж таки більше люблю гелеві текстури. Але якщо маєте нормальний тип шкіри, цей крем може й класно працювати на вас влітку.

Отже, у підсумку, денний легкий крем Claire de Nature зволожує, матує та не забиває пори. Від мене цьому кремчику великий лайк, він вартий уваги.

А ви знайомі з брендом? Поділіться, будь ласка, в коментах, що обираєте для себе у якості денного крему влітку. Дякую!