23 червня 2016 р.

Чарівна якість лаків Golden Rose Rich color. Моя маленька колекція

Сьогодні розповім про свою улюблену лінійку лаків для нігтів від турецького виробника - Golden Rose. За три місяці користування я стала абсолютною фанаткою серії Rich color і вже два рази замовляла собі нові продукти. В моїй колекції наразі 7 відтінків Rich color та один екземпляр лінії Color Expert.

Golden Rose Rich Color 05, 66, 46, 67,47,38,103


Якість Golden Rose Rich color дуже радує, особливо зважаючи на демократичну ціну. Я замовляла лаки онлайн, ціна питання - близько 30-40 грн за 10,5 мл продукту у дуже зручному упакуванні. Лак має широкий та зручний для нанесення пензлик і неперевершений глянцевий фініш. Наноситься ідеально, досить щільно, для деяких відтінків може вистачити й одного шару. Але я завжди наношу два. Тримається на моїх нігтиках близько 4-5 днів з верхнім покриттям, що для мене є дуже значущим покажчиком. Видаляється без проблем звичайною рідиною для зняття лаку.

Палітра колекцій Golden Rose дуже насичена та різноманітна. Для себе на весняно-літній період я вибрала наступні відтіночки:
  • Golden Rose Rich Color 05 - це дуже нейтральний нюд, бежево-коричневий, але з холодним підтоном. Фініш глянцевий, без шиммеру. Колір, як на мене, дуже універсальний. Спокійний, але красивий та елегантний колір. Підійде до строгого дрес-коду.
  • Golden Rose Rich Color 66 - ніжний блідо-рожевий, доволі слабопігментований відтінок. Колір легкий, майже непомітний на нігтях, але додає значної доглянутості рученяткам. Однозначно потребує декількох шарів нанесення.
  • Golden Rose Rich Color 46 - яскравий рожевий відтінок з холодним підтоном. Такий дівочій колір “барбі” з практично непомітним срібним шиммером у яскравому освітленні. Потребує двох шарів.
  • Golden Rose Rich Color 67 - ніжний рожево-кораловий крем з теплим підтоном. Яскравий, ідеальний для літа, трошки більш спокійний, ніж відтіночок #46.
Рожеві відтінкі лаків Річ Колор від Голден Роуз
  • Golden Rose Rich Color 4 - приємний бузковий відтіночок, колір смачного чорничного смузі :) Пастельний, консистенція щільна кремова, без шиммеру. Один з моїх найулюбленіших сьогодні.
  • Golden Rose Rich Color 38 - цікавий небесно-блакитний колір, насичений пастельний відтінок. Також не має шиммеру і легко наноситься. Полюбляю одночасно комбінувати цей відтінок з попереднім #47.
  • Golden Rose Rich Color 103 - надзвичайно ніжна лаванда з рожевим пігментом. Дуже спокійний, але насичений та красивий колір тепла і весни. Теж мій улюбленець.
  • І, нарешті, Golden Rose Color Expert у відтінку #08. Люблю цей лак за відтінок такого популярної сьогодні кольору припиленої троянди. Однак, покриття у нього меш щільне, ніж у Річ Колор, та нанесення трошки складніше. Купувати лаки саме серії Колор Експерт певно не буду, бо Рич Колор мені подобаються більше. Сам відтіночок ніжний, дівочий, без шимеру. Чудово комбінується з #103 з попередньої серії.
Манікюр в кольорі припиленої троянди від Голден Роуз
Отже, якщо ви у пошуках якісного, але доступного лаку з шикарною палітрою та насиченими відтінками, дуже раджу звернути увагу на серію Rich Color від Golden Rose. Від себе додам, що якість продукції цього виробника мене дуже приємно вразила. Тому чекайте невдовзі на огляд матових помадок та тінів для брів від GR.

А ви користуєтесь лаками цього виробника? Які відтінки полюбляєте влітку?

Бажаю усім красивого манікюру)

2 коментарі: