29 червня 2016 р.

Мій корейський догляд за шкірою: креми від Mizon

Я дуже поважаю корейських виробників інноваційної доглядової косметики, але більш за все я люблю креми від марки Mizon. На сьогодні мій догляд за шкірою містить три кремчика цієї марки: равликові Mizon All in One Snail Repair Cream та Mizon Snail Repair Eye Cream для шкіри навколо очей, та нічний баттер Mizon Night Repair Melting Rich Cream. Чому ж воні такі прекрасні для мене?

Креми корейського бренду Mizon


Диво-креми нового покоління з муцином (равликовим слизом)

Звучить досить дико, але так, насправді равликова серия кремів Mizon на 92% складається саме з екстракту секреції равликів. Муцин має шаленну відновлюючу та регенеруючу дію. Цікаво, що вперше такі властивості помітили працівники фабрик з розведення молюсків: їхні руки нагадували ніжну дитячу шкіру, а подряпини загоювались умить.

Для кого підійде Mizon All in One Snail Repair Cream? Крем дуже ефективний при проблемі акне, широких порах, вугровому висипу, а також жирній шкірі. Також продукт допоможе в загоєнні шрамів, рубців, опіків (це доведено вченими-біологами) та інтенсивно відновить шкіру, зменшивши мімічні зморшки. Це дуже універсальний продукт, який підійде будь-якому віку і будь-якому типу шкіри.

Упакування крему дуже якісне: скляна темна баночка 75 мл об’єму. Також виробник пропонує мініатюрну версію у тюбику 35 мл, яку зручно брати у подорожі. Крем не містить парабенів, барвників та ароматизаторів, і має унікальний склад біологічних компонентів.

Равликовий крем від МізонГелева консистенція равликового крему Мізон


Крем має незвичайну текстуру, до якої, можливо, деякім дівчатам треба звикнути. Через високий рівень равликового слизу продукт має тягучу консистенцію, але вбирається шкірою дуже швидко і повністю. Мені користуватись ним дуже приємно, бо легка гелева консистенція не залишає липкої плівки, зволожує, матує, робить зморшки менш помітними та може бути чудовою базою під макіяж, а також використовуватись на ніч. Це моя знахідка!

Але малесенький недолік цей крем має - мені він не підходить для зимового періоду. Тому тішу себе ним впродовж травня-вересня.

Mizon Snail Repair Eye Cream - це чудовий укріплюючий та відновлюючий крем для шкіри навколо очей, який дієво бореться зі зморшками, темними колами, відбілює та зволожує. Також у складі містить екстракт равликової секреції, але трошки менше, 70%, та багато біологічно активних речовин (амінокислоти, колаген, вітаміни, гліколеву кислоту). Не містить віддушок, барвників, спирту.

Крем навколо очей від Мізон

Нічний танучий крем-баттер Mizon Night Repair Melting Rich Cream також мій “мізоновський” улюбленець. Кремчик належить до відновлюючої Anti-Age серії, що дуже мене порадувало, бо вікові зміни та гравітація потрошку починають робити своє темну справу. Отже, завдяки крему, мімічні зморшки стають менш помітними, а шкіра більш пружною і гладенькою. Неперевершено зволожує та насичує шкіру, покращує колір обличчя, має ліфтинг-ефект. У мене також добре зменшує пори і дає відчуття відпочившого обличчя.

У склад крему покладена інноваційна технологія ліпосомного капсулювання, завдяки чому всі корисні елементи продукту потрапляють глибоко у дерму. Підходить для всіх типів: як для сухої, так і для жирної і проблемної шкіри.

Упакування нічного баттера від МізонВигляд нічного баттера від Mizon у баночці
Упакування продукту дуже елегантне: червона важкенька скляна баночка 50 мл та косметичний шпатель для нанесення крему. Консистенція також незвичайна, нагадує застигле масло, але під дією тепла шкіри приємно тане і повністю вбирається, залишаючи приємний та легкий квітковий аромат. У використанні досить економічний.

Ніжно його люблю, з радістю годую ним шкіру ввечері і рекомендую вам його спробувати.

А ви використовували такого оригінального складу продукти? Чи готові спробувати кремчик з равликовим слизом?

2 коментарі:

  1. Мізон люблю дуже.
    Цих кремів ще не пробувала, ніяк не доберусь до них :)
    дуже люблю рожевий крем-гель Мізон равликовий.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мізон вміють робити класні продукти! А равликові так дійсно надзвичайні)

      Видалити