4 липня 2016 р.

Догляд за шкірою: порівняння тоніків для обличчя від польської марки Lirene

Про марку Lirene я чула багато позитивних відгуків. Коли стала необхідність придбати тонік для обличчя, мої руки потягнулись саме за цим брендом і дістали з полички в Eva одразу ж два продукти: “Очищуючий тонік 2в1 “Алое та огірок” та “Очищуючий пори тонік для жирної шкіри з недоліками”. Порівняймо ці продукти?

Порівняння тоніків для обличчя від Lirene


Зволожуючий та очищуючий лосьон-тонік Алое та Огірок / Lirene Moisture and Nourishment Moisturizing 2 in 1 Cleanser

Виробник обіцяє ідеальне очищення, пом’якшення, тонізування та зволоження шкіри всіх типів. У складі продукту присутні екстракт алое (який стоїть на третьому місці серед інгредієнтів), який інтенсивно зволожує на надає м’якості, гладкості шкірі, та екстракт огірка, що повинен освіжати на трошки висвітлювати шкіру. Не містить спирту. Продукт протестований дерматологами, підходить для людей, які використовують контактні лінзи. Навіщо виробник приділяє тому увагу мені не до кінця зрозуміло, адже контактні лізни треба виймати з очей до процедури зняття макіяжу, чи не так?

Об’єм упакування - 125 мл, ціна десь приблизно 50-60 грн. Пляшечка дуже ергономічна, кришка щільно закривається, тому сміливо можна брати цей тонік в дорожну косметичку. Дозатор також досить зручний.

Мої враження від використання цього тоніка надзвичайно приємні. Пахне ненав’язливо, має досить легку свіжу косметичну віддушку, робить шкіру м’якенькою, дарує відчуття чистоти. Використовую його як другий (або навіть третій після міцелярки та гелю для вмивання) етап очищення шкіри. Навіть не так. Я не сприймаю цей продукт як очисник. Для мене це все ж таки тонізуючий засіб зі зволожуючими властивостями, який не висушує шкіру і не залишає липкості. Тонік ніжний, добре тонізує і готує шкіру до нанесення крему. Отже, хороший бюджетний тонік, який підійде для всіх.

Очищуючий тонік для жирної шкіри з недоліками / Lirene Healthy Skin+ Oily Skin

Тут виробник обіцяє ефективне покращення стану та зовнішнього вигляду шкіри за рахунок активного цинку, який регулює роботу сальних залоз та має антибактеріальну дію. Також у складі присутня мигдалева кислота для поновлення клітин та аллантоїн, що стимулює заспокоює шкіру. Продукт ефективно очищує, зволожує, матує шкіру та заспокоює подразнення.

Об’єм упакування тут більший, вже 200 мл, а ціна приблизно 70-80 грн. За консистенцією це прозора рідина.

Мої враження. Найбільше у цьому продукті мені сподобався запах! Це такий приємний і тонкий аромат якогось чоловічого парфуму :) В принципі шкіру матує, трошки звужує пори (в мене вони досить розширені), шкіру не сушить, але… залишає таки липку плівку на шкірі. За цим продуктом моя рука вже не тягнеться, бо мені він не зовсім підійшов. А ось тонік Алое та огірок від Лірен я купила вже вдруге.

Чи користувались Ви тоніками від Лірен?

2 коментарі:

  1. тоніками я й так майже не користуюсь - не приживаються вони у мене.
    а от скрабом-умивалкою від Лірен якось користувалась досить довго - хороша штука

    ВідповістиВидалити