1 липня 2016 р.

Догляд за кутикулою: віск для нігтів L'or DNC

Погодьтесь, що доглянута та зволожена кутикула - це більша частина красивого манікюру. Свого часу ця сама кутикула приносила самі неподобства: вона в мене суха та швидко нарастає. Олійки всіляки мені щось зовсім не пішли (чи може то я на хороший продукт не натрапляла?). Отже, раніше манікюр у мене був тільки обрізний і не завжди обходилось без пошкоджень. Але тепер я знайшла таку чудову штуку для кутикули, яка стала моїм спасінням і творцем ідеального манікюру. Зустрічайте, віск для нігтів L'or “Зміцнюючий” від латвійського виробника DNC.

Упакування зміцнюючого воску для нігтів від DNC


Упакування дуже скромне, нібито “привіт з 80-х”: непримітна пластикова баночка, яка чомусь нагадала мене дитячий горщик. Нічого не чіпляє око. Але, те, що в середині, дійсно робить дива: перетворює кутикулу в акуратну, живить її, зволожує та попереджає утворення задирок та дійсно зміцнює нігті. Продукту у баночці 5 мл. Такого об’єму мені вистачає приблизно на півтора місяця при щоденному використанні. Ціна у межах 40 грн. Засіб дуже щільно заривається в баночці, тому сміливо можна класти його в сумочку.

Склад воску натуральний: бджолиний віск, косметичний парафін, рицинова олія, масло гвоздики, ромашки, мускатного горіху, ладану та вітамін Е.

Консистенція щільна жирненька субстанція жовтуватого кольору. Пахне солодкувато, приємною гвоздичкою, але ненав’язливо і недовго. Вбирається досить швидко.
Ось так виглядає віск для догляду за кутикулою в баночці
Я використовую віск двома способами: як елемент мого evening routine, тобто кожного вечора наношу на нігті и ніжно втираю в кутикули, і як засіб для полірування нігтиків десь раз на 3 тижні.

Для полірування я розподіляю віск тонким шаром по нігтьовій пластині, беру бафік для полірування і, власне, починаю полірувати ніготь м’якою резиновою стороною бафа (щоб не пошкодити) приблизно хвилинку. Таким чином створюється захисна плівка, яка утримує вологу в середині нігтя, заповнюються мікротріщинки, ніготь стає рівнесеньким, блискучим та гладеньким, навіть після зняття найжорсткішого лаку. Така процедура позбавила мене ще й проблеми розшарування нігтів.

Віск для нігтів L'or DNC - my love! Манікюр красивий, нігтики захищені, а кутикула зовсім непомітна та доглянута!

А яким чином ви доглядаєте за кутикулою?

2 коментарі:

  1. о! у мене точно такий же є :) класний, мені подобається :)
    правда, давно не полірувала я вже нігті. вони зараз себе чудово почувають

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж зрозуміла, що давненько не полірувала. Певно, все ж таки кращими нігті стають, як регулярно використовувати цю штучку)

      Видалити