6 липня 2016 р.

Мої замовлення корейської косметики: Mizon, Tony Moly, Holika Holika, Verikos

Сьогодні хочу розповісти про мої покупочки корейської косметики. Їх було останнім часом декілька, але я з’єднала їх для наочності в один пост. Отже, що я замовляла з кавайного магазинчика?

Продукція для догляду за шкірою з сайту корейської косметики


1. Mizon Pore Refine Silky Essence - пробник шовкової есенції від Мізон для звуження пор, яка вирівнює текстуру шкіри та робить її гладенькою и шовковистою.

2. Мініатюра (35 мл) крему Mizon All in One Snail Repair Cream - крем з екстрактом секреції равлика :) Детальніше про нього я писала в огляді кремів від Mizon.

3. Мініатюра (15 мл) крему Mizon Snail Repair Eye Cream - ще один равликовий крем, але цей для догляду за шкірою навколо очей. Більш детальна інформація також в тому ж огляді.

4. Мініатюра (50 мл) равликової пінки для вмивання Tony Moly Intense Care Snail Foam - чудова доглядаюча пінка, яка не висушує шкіру, відмінно очищує та робить її більш пружною.

5. Пробнички Mizon Hyaluronic Acid 100 Ampoul гіалуронової сироватки, яка має в своєму складі 50% гіалуронової кислоти, надзвичайно зволожує шкіру, робить її еластичною та вирівнює рельєф обличчя.

6. Пробники Mizon Night Repair Seruming Ampoule - нічна сироватка для втомленої шкіри. Покращує колір обличчя, бореться з ознаками старіння, відновлює шкіру.

7. Також у якості подаруночків до замовлення я отримала семпли молочного гелю для тіла Tony Moly Bubble Tree Milk Soft Body та Hydro White Illumination Shimmering Essence від невідомої для мене досі марки LadyKin.

У другому замовленні були такі позиції:

Альгінатна маска, бі-бі крем, крем для рук, та тканина маска з помідором

1. Альгінатна маска Verikos collagen modeling pack з коллагеном - відмінний експрес догляд та чудова альтернатива процедурам салонів

2. Живильний нічний крем від Mizon Night Repair Melting Rich Cream - відновлююча анти-ейдж серія

3. Повноразмірний равликовий Mizon All in One Snail Repair Cream

4. Бі-бі крем від Holika Holika Petit BB cream clearing. В мене очищуючий варіант з SPF 30 та маслом чайного дерева

5. Живильний кокосовий Carry Me Hand Cream Coconut від Lioele.

6. Тканинна томатна маска Tony Moly I’m Real Mask Sheet

7. Пробник Tony Moly BCDation - це нове покоління тональних засобів, комбінація BB, CC - кремів та основи під макіяж

8. Пробничок-подаруночок Tony Moly Premium Camel Milk Cream проти зморшок

Ось такі мої корейські придбання з кавайного магазинчика. Дещо я ще не встигла потестувати, а деякі продукти використовую постійно і з великим задоволенням. Чекайте згодом на нові огляди!

А чи полюбляєте ви корейську косметику?

4 коментарі:

  1. В мене також є Tony Moly Intense Care Snail Foam. І скоро буде на неї огляд, запрошую в гості http://natalikiev.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  2. корейці супер :)
    мене вже блокує система, вважаючи роботом за коментарі :)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. :D Ох, ця система)))
      А корейці так, дуже вміють робити якісні та дієві доглядові штуки!

      Видалити