8 липня 2016 р.

Пензлики для макіяжу Real Techniques by Samantha Chapman

Всі дівчатка знають: щоб зробити ідеальний макіяж, треба враховувати багато деталей, у тому числі не останню роль грають якісні пензлі для макіяжу. Саме добре підібрані пензлі роблять процес нанесення макіяжу більш легким, точним та приємним. Свого часу, я ризикнула придбати на сайті iherb з величезною знижкою набір-лімітку пенлзилків Real Techniques by Samantha Chapman і мушу сказати, що в принципі не шкодую. Упакування дуже красиве, святкове, а самі пензлі блискучі.

Лімітований подарунковий набір пензлів для макіяжу Real Techniques by Samantha Chapman


Пензлики Real Techniques зроблені дуже якісно, з м’якенького 100% синтетичного ворсу високої якості, який не вилазить, ворсинки не втрачають своєї форми і дуже ніжні на дотик.

Отже, до складу набору Deluxe gift set входять:
  1. Multi Task Brush - дуже чудовий пензлик, дійсно багатофункціональний, бо ним зручно наносити як рум’яна, так і бронзер з пудрою, тобто для усіх сипучих текстур. Надзвичайно м’якенька і приємна, наносити продукт саме цим пензлем саме задоволення. Мій маст-хев!
  2. Exclusive Tapered Foundation Brush - підійде до тональних кремів та кремових продуктів. Чесно кажучи, на мою більш жирну шкіру наносити таким “малярним” пензлем тональник сенсу немає, тож я використовую його іноді для розподілу коректора під очима.
  3. Exclusive Angled Highlighter Brush - відмінний помічник для важкодосяжних місць. Чудово справляється з нанесенням хайлайтеру, контурує ніс. Частіше за все я використовую цей пензлик для закріплення макіяжу пудрою під очима.
  4. Base Shadow Brush - чудово наносить основний колір на повіки, також може детально проробити куточок ока за рахунок легкої загостренності на кінці. Пензлик доволі пухнастий, тому також якісно розтушовує тіні. Моя улюблениця!
  5. Fine Liner Brush - тоненький пензель для рідкої підводки. Я не дуже полюбляю такі види підводок, тому поки що цей пензлик в мене незадіяний.
Ще у наборі йшов стильний елегантний білий клатч Exclusive Glam-To-Go-Clutch, який можна пристосувати для дорожньої косметички.

Окремо я придбала ще один пензлик Shading Brush. Він легкий в застосуванні, непогано наносить продукт, але користуюсь ним рідше, ніж Base Shadow Brush.

Упакування подарункового набору Real Techniques та пензлик Shading Brush
Отже, всі пензлі з набору Real Techniques відмінники за якістю, які в міру набирають продукт і чудово його віддають, тобто це просто знахідка як для початківців, так і для повсякденного макіяжу.

А які пензлики вам до вподоби?

2 коментарі:

  1. у мене є один пензлик - білячий хвіст чи як його там називають :) м'який-м'який! але щоб отак сильно суперовий був - ну таке, не прилаштувала ще, певно :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. а для чого використовуєш його? хвалять дуже як для рум'яшок.
      Я про нього дуже мріяла, але зараз якось пристосувалась до Multi Task Brush

      Видалити