19 жовтня 2016 р.

Рецепт яскравого та смачного гарбузового супу-пюре / Pumpkin soup

Гарбуз завжди  асоціюється з осінню, принаймні у мене. Коли на вулиці похмуро та прохолодно або дощить, яскравий суп-пюре з гарбуза чудово зігріє та додасть трошки позитивної енергії. Отже, долаємо осінню сірість зі смачним гарбузовим супом-пюре!
Рецепт яскравого та смачного гарбузового супу-пюре

Для того, щоб приготувати суп, візьміть:
  • 1 кг очищенного гарбуза
  • 2-3 морквини
  • 2 зубчики часнику
  • 1 цибулину
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • 150 мл сметани (або можна використовувати вершки, чи молоко)
  • прянощі - мелений імбир та мускатний горіх
  • гарбузове насіння для подачі

Рецепт приготування гарбузового супу-пюре

Миємо та чистимо моркву, часник і цибулю та нарізаємо їх довільними шматочками. Далі обсмажуємо овочі у каструлі, в якій будемо варити наш суп, хвилин 5-7. Додаємо почищений та нарізаний кубиками гарбуз, перемішуємо з обсмаженими овочами, хвилинку так обсмажуємо та заливаємо літром окропу.

Приблизно хвилин за 20 гарбуз звариться. Тепер треба пюрірувати суп, підсолити його та додати прянощі за смаком. Додаємо сметану, перемішуємо, та знову доводимо до кипіння. От і все! Наш кремовий, ніжний та яскравий гарбузовий суп-пюре готовий.
Подаємо до столу, прикрасивши гарбузовим насінням або сухариками.

Смачного!
comments powered by HyperComments