Якщо полюбляєте горіхи та горіхову випічку, то цей рецепт саме для вас. Сьогодні готуємо смачний та простий десерт - дуже ніжні та приголомшливі горіхові кекси з м’якою серединкою та легкою скоринкою.
На 6 кексиків нам знадобиться:
- 120 г борошна
- 50 г змелених горіхів за вашим смаком (я використовувала волоські)
- 60 г вершкового масла кімнатної температури
- 1 яйце
- 75 мл молока
- 60 г цукру
- 1 ч.л. розпушувача
Отже, збиваємо вершкове масло з цукром, додаємо яйце. Окремо перемішуємо борошно з меленими горіхами та розпушувачем. Далі по черзі додаємо суху суміш та молоко до рідких інгредієнтів. Викладаємо тісто в формочки для мафінів та випікаємо 10-12 хвилин при 170 градусах. Наші горіхові кекси готові!
Ммм…! Так легко, так смачно і дуже горіхово. Приємного чаювання!
у мене такі йдуть без молока, але більше яєць даю.
ВідповістиВидалитидітвора дуже любить :) я туди ще насіння соняшника, цукатів трохи :)
о, треба буде спробувати і без молока! Дякую за апгрейд рецепту))
Видалитивони тоді такі розсипчасті чи як його описати - ну пісочне печиво у товстому вигляді :) але м'яке :)
Видалитио, круто! Маю тут шанувальників пісочного тіста, треба зробити))
Видалити