14 жовтня 2016 р.

Рецепт горіхових кексів

Якщо полюбляєте горіхи та горіхову випічку, то цей рецепт саме для вас. Сьогодні готуємо смачний та простий десерт - дуже ніжні та приголомшливі горіхові кекси з м’якою серединкою та легкою скоринкою.  
Рецепт горіхових кексів


На 6 кексиків нам знадобиться:
  • 120 г борошна
  • 50 г змелених горіхів за вашим смаком (я використовувала волоські)
  • 60 г вершкового масла кімнатної температури
  • 1 яйце
  • 75 мл молока
  • 60 г цукру
  • 1 ч.л. розпушувача

Отже, збиваємо вершкове масло з цукром, додаємо яйце. Окремо перемішуємо борошно з меленими горіхами та розпушувачем. Далі по черзі додаємо суху суміш та молоко до рідких інгредієнтів. Викладаємо тісто в формочки для мафінів та випікаємо 10-12 хвилин при 170 градусах. Наші горіхові кекси готові!
Смачні та прості в приготуванні горіхові кекси до чаю
Ммм…! Так легко, так смачно і дуже горіхово. Приємного чаювання!

4 коментарі:

  1. у мене такі йдуть без молока, але більше яєць даю.
    дітвора дуже любить :) я туди ще насіння соняшника, цукатів трохи :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. о, треба буде спробувати і без молока! Дякую за апгрейд рецепту))

      Видалити
    2. вони тоді такі розсипчасті чи як його описати - ну пісочне печиво у товстому вигляді :) але м'яке :)

      Видалити
    3. о, круто! Маю тут шанувальників пісочного тіста, треба зробити))

      Видалити

comments powered by HyperComments