19 червня 2017 р.

Овочеві страви: кабачкові оладки з сиром

От за що я обожнюю літо, так це за доступність корисних та смачних фруктів і овочів. Вчора побачила молоденькі та свіженькі кабачки й згадала свій улюблений рецепт кабачкових оладок з сиром. Отже, час продовжувати рубрику “овочеві страви” (більше подібних рецептів шукайте за тегом vegetables).

Рецепт приготування кабачкових оладок з сиром

Для приготування кабачкових оладок з сиром візьміть:

  • 2 невеликих кабачка,
  • 50 г тертого сиру,
  • 2 яйця,
  • 3 ст.л. борошна,
  • сіль, часник, зелень - за смаком,
  • рослинна олія - буквально крапелька, щоб змастити силіконовим пензликом пательню.

Рецепт дуже простий:

  1. Кабачки натерти на великій терці та залишити на півгодини. Потім віджати з них сік.
  2. Додати до кабачків всі інші інгредієнти та добре перемішати.
  3. На змащену олією сковорідку викладати ложкою оладки та смажити наступним чином: 2 хвилини смажити без кришки, потім перевернути, накрити кришкою на 3 хвилини, потім знову перевернути і ще під кришкою тримати 2 хвилинки.
  4. Найкраще смакують такі кабачкові оладки з нежирною сметаною та зеленню.

Як швидко приготувати оладки з кабачків


Смачного!