12 червня 2017 р.

Зілля Мавки: український равликовий крем

Те, що я фанат корейських кремів з муцином я вже розказувала і навіть показувала свій “равликовий догляд” ось тут. Але часто бувало таке, що равликовий кремчик вже закінчується, а в наявності його саме зараз знайти неможливо і потрібно чекати поставок з Кореї. Неподобство… Тому уявіть мою радість, коли я дізналась про равликовий крем українського виробництва! Сьогодні поділюсь своїми враженнями від використання крему для обличчя “Равлик” від Майстерні “Зілля Мавки” та спробую порівняти його з корейським равликовим кремом.
Огляд крему для обличчя “Равлик” від Майстерні “Зілля Мавки”

Дуже детальний та цікавий огляд цього крему, а також історію його створення можна знайти в блозі Красивей.ком. Я зупинюсь на власних враженнях.

На мій погляд, відновлюючий крем “Равлик”:
  • дійсно пом'якшує шкіру обличчя та робить її більш свіжою;
  • чудово зволожує та заспокоює;
  • трохи розгладжує дрібні зморшки та надає пружності шкірі;
  • робить шкіру гладенькою та приємною на дотик.

Мене дуже підкорив склад “українського равлика”, який, до речі, є запатентованою формулою:
  • підготована вода,
  • гідролат троянди,
  • олія персикових кісточок,
  • олія амаранту,
  • олівем®1000 (це натуральний рослинний емульгатор з оливкової олії),
  • вітамін Е,
  • Д-пантенол,
  • екстракт алое,
  • Cosgard (це один з небагатьох консервантів, схвалений Ecocert),
  • олія насіння льону,
  • екстракт слизу равлика.
Натуральний та безпечний склад крему "Равлик"
Упакування - стандартна 50 мл баночка із приємним дизайном, де міститься вся необхідна інформація. Єдиний недолік в цьому плані - відсутність захисної мембрани під кришкою, або наліпки зверху на банці, щоб впевнитись, що після виробника її ніхто не відкривав. Зберігати крем краще в холодильнику.

Пахне крем “Равлик“ дуже приємно - ніжними трояндами. Аромат дуже відчутний, але дискомфорту не викликає. Легко розподіляється по шкірі та повністю вбирається, зовсім не залишаючи жирної плівки.

В принципі, продукт комфортний у використанні як вранці так і ввечері. Але зараз я використовую його тільки перед сном, забезпечуючи себе чудовим нічним зволоженням і приємною ароматерапією. З приходом літа, я почала використовувати захист з спф із фізичними фільтрами, а судячи з порад авторів книги про Б'юті-міфи, кісточкові олії можуть змінювати коефіцієнт заломлення світла титановими частинками. Тобто, фактично знижуючи захисний фактор. Саме тому, свого відновлюючого Равлика я використовую лише ввечері на обличчя, шию та зону декольте.

Тішить, що наш український Равлик виготовляється згідно національного стандарту України ДСТУ 4765:2007 "Креми косметичні", має висновки лабораторії УКРСЕПРО та сертифіковане виробництво.
Крем "Равлик" виготовляється на сертифікованому виробництві

Щодо порівняння українського Равлика з корейським. Це все ж таки різні креми з дуже різними складами та функціями. Мізонівський продукт на 92% складається з екстракту секреції равлика, має багато компонентів у складі (не завжди натуральних) та силікони близько до початку списку. У Равлика від майстерні Зілля Мавки склад “скромніший” за кількістю компонентів, а екстракт слизу равлика знаходиться в самому кінці переліку інгредієнтів. Але чітке співвідношення всіх компонентів та їхня магічна взаємодія роблять свою справу, бо зволожуючі функції українського равликового крему задовольнили мої потреби на всі 100%.

В моєму догляді сьогодні присутні обидва равлики. Корейський равликовий крем - це чудова основа під макіяж влітку (але взимку все ж таки він не дає потрібного мені зволоження). А от крем Равлик Майстерні "Зілля Мавки" - це неперевершене зволоження вночі, після якого шкіра дуже пружна, гладенька та свіжіша.

Отже, якщо ви шукаєте доступне та якісне зволоження, зрозумілий, безпечний та корисний склад, який створено спеціально для українок, дуже раджу звернути увагу на відновлюючий крем “Равлик”.

P.S. на офіційному сайті ще можна встигнути купити крем за спеціальною акційною ціною - 85 грн замість 170 грн.  
______________________________________________________________________
Дисклеймер: огляд не спонсований. Продукти, вказані у тексті, придбані на власні кошти