28 липня 2017 р.

Найкраще зволоження влітку - 99% гель алое вера від Lily of the Desert

Ох і довго ж я була в пошуках зволожуючого засобу для тіла на літо! Бо вимоги в мене непрості: щоб зволожував пречудово, щоб не мав запаху, був легкої консистенції, миттєво вбирався, не лишав липкості на шкірі та слідів на одязі, а також мав приємну ціну і склад, максимально приближений до натурального. Чесно кажучи, я вже й не сподівалась знайти щось подібне. Але мені пощастило. Сьогодні поділюсь своєю знахідкою та розповім про Lily of the Desert 99% Aloe Vera Gelly.
Найкраще зволоження влітку - 99% гель алое вера від Lily of the Desert

Виробник каже, що продукт виготовляється з сертифікованого натурального соку (гелю) алое, не містить парабенів та штучних барвників. Також не тестується на тваринах.

Lily of the Desert 99% Aloe Vera Gelly виготовляється з сертифікованого натурального соку (гелю) алое, не містить парабенів та штучних барвників

Подивимось на склад 99% Алое Вера Джеллі:
  • Органічний сік листя барбадоського алое вера,
  • Карбомер (загусник),
  • Концентрат сертифікованого органічного соку (гелю) алое вера,
  • Органічні полісахариди листя барбадоського алое вера (Алоесорб),
  • Токоферола ацетат (вітамін E),
  • Ретинолу пальмітат (вітамін A),
  • Аскорбінова кислота (вітамін C),
  • Динатрію едетат (консервант),
  • Каприліл гліколь (пом’якшувач),
  • Феноксиетанол (альтернатива парабенів),
  • Сорбінова кислота (консервант).
Натуральний склад алое вера від Lily of the Desert

Начебто непогано, так?

Тішить, що це практично чистий алое - 99%. А сік алое містить дуже багато корисних елементів і є основою в багатьох кремах. Він укріплює судини, заспокоює, має протизапальну та антиоксидантну дію, підвищує місцевий імунітет.

Желеподібна консистенція гелю алое

Консистенція засобу прозора, желеподібна. Аромат практично невідчутний. Він легкий та ледь-ледь помітний. Вбирається Aloe Vera Gelly в шкіру з космічною швидкістю!

Гель алое Lily of the Desert чудово заспокоює та зволожує шкіру, особливо після гоління чи епіляції - гомілки стають дуже гладкими, наче глянцевими. Це реально мастехв для гладеньких ніжок! Також засіб класно освіжає та трошки охолоджує після перебування на сонці.

99% Aloe Vera Gelly чудово заспокоює та зволожує шкіру, особливо після гоління

Зустрічала інформацію, що цей гель ефективний при нанесенні на прищики, подразнення та подряпини, укуси комах. При додаванні до глиняних масок, а також під альгінатні маски, додатково зволожує. Останній варіант якось спробую. Зустрічала рекомендації дівчат, що після подібних масок обов’язково потрібно наносити крем, щоб утримати вологу, бо сам по собі гель може стягувати шкіру, на кшталт гіалуронової кислоти. Я один раз наносила гель на обличчя замість денного крему, але ніякого стягування чи неприємних відчуттів не помітила.

Взагалі то це універсальний засіб і для тіла, і для обличчя, особливо, в якості легкого лосьйону в спеку, коли немає бажання наносити на себе якість олії.

Гель алое -  універсальний засіб для тіла та обличчя влітку

Як на мене, 99% Aloe Vera Gelly Lily of the Desert - це дуже вдалий за ціною-якістю-об’ємом гель алое. Купувала на улюбленому iHerb (посилання на продукт). Цікаво, що цей гель має три варіанти упакування - 228 г (як у мене), 114 г та 342 г. Але останній представлений не в тубі, а в пляшці, що не дуже зручно, бо гель все ж таки густий.

Отже, якщо шукаєте ефективне зволоження для тіла в спекотну погоду, рекомендую подивитись у бік засобів з алое.
Як виглядають листя алое

Всім краси і гарного зволоження!