12 січня 2018 р.

Дезодоранти Lavilin від ізраїльської компанії Hlavin: крем та стік

Теми, які стосуються особистої гігієни, завжди дуже делікатні, але важливі. Сьогодні хочу поговорити про засоби від поту, а саме дезодоранти. Розкажу про своїх помічників, якими користуюсь майже 7 років - це дезодоранти від ізраїльської компанії Hlavin - Lavilin.

Огляд дезодорантів Лавілін від ізраїльської компанії Hlavin

В моєму арсеналі крем-дезодорант для пахв Lavilin та дезодорант-стік “72 години”. Перепрошую за нетоварний вигляд крему: ця баночка в мене майже рік і напис трохи потерся. А от стік на фото ще новенький:

Крем-дезодорант для пахв Lavilin та дезодорант-стік “72 години”

Hlavin Industries


Хлавін Індастріз спеціалізується в галузі космецевтики з 1973 року. Унікальною розробкою компанії Хлавін є серія препаратів "Лавілін Біо Баланс", серед яких запатентований крем-дезодорант Лавілін - Lavilin Underarm Deodorant Cream.

Логотип Hlavin

Засновник компанії - Ziska Hlavin. Він біохімік, який отримав нагороду "Медаль якості" за інноваційний внесок у просування та розвиток косметичної індустрії Ізраїлю.

Засновник компанії Хлавін Ziska Hlavin

Hlavin є екологічно чистою компанією, продукція якої не тестується на тваринах.

Lavilin Underarm Deodorant Cream / крем - дезодорант Лавілін


Насправді, крем дезодорант Lavilin був створений для боротьби із неприємним запахом тіла для солдатів у військових казармах. Адже за задумом, деокрем має усувати запах поту до 7 днів. Крім того, дезодорант Lavilin:
  • антибактеріальний,
  • водостійкий,
  • не містить солі алюмінію, алкоголю і парабенів,
  • не закупорює потові залози шкіри,
  • гіпоалергенний і підходить для делікатної шкіри.
Cклад Lavilin Underarm Deodorant Cream дійсно вражає своєю “зеленістю”:

Склад Lavilin Underarm Deodorant Cream

Крем-дезодорант має щільну консистенцію білого кольору:

Крем-дезодорант Лавілін має щільну консистенцію білого кольору

В комплекті також йшла лопаточка, щоб набирати продукт. Засіб дуже економічний - упакування вистачає на рік, або навіть трохи більше. Дозування - розмір з головку сірника, тобто вистачає однієї краплі, яку треба вбиваючими рухами розподілити на всю пахву до максимального вбирання. Якщо ж наступного ранку після нанесення крему-дезодоранту Lavilin бачите, що він не вбрався повністю, то це означає, що Ви нанесли його надто багато. За допомогою такого індикатора можна поступово визначити необхідну кількість крему.

Lavilin Underarm Deodorant Cream
Сам дезодорант не має яскраво вираженого запаху, тому якщо нанести правильну його кількість (тобто крапельку), то запах взагалі неможливо відчути.

Lavilin 72 Hours Stick Deodorant / дезодорант-стік


Це саме дезодорант, а не антиперсперант, який усуває неприємні запахи до 72 годин. Він так само, як і крем, водостійкий, не містить солі алюмінію, парабенів або спирту. Має легкий квітковий аромат та дуже ніжно ковзає по шкірі.

Lavilin 72 Hours Stick Deodorant


Як користуватись дезодорантами Lavilin


Оскільки це незвичайні нейтралізатори запаху, спосіб застосування дезодорантів Лавілін дещо відрізняється від звичних. І тут є два не дуже приємні моменти.

По-перше, перед першим використанням дезодорантів Lavilin (крем чи стік, не важливо) для повноцінної ефективності треба відмовитись від інших дезів на 48 годин для того, щоб очистити, освіжити та підготувати шкіру до дії крему-дезодоранту. Звучить жахливо, але це просто необхідно, щоб пори звільнились від хімічних речовин, що входять до складу інших антиперсперантів і дезодорантів. Так не відбудеться реакції між ними та речовинами, що входять до складу Lavilin.

Наносити засоби необхідно на суху чисту шкіру. Для досягнення максимального ефекту застосовувати засоби слід перед сном, тобто коли ви вже не збираєтесь пити чай, бігати, або займатись будь-якою активністю та потіти. Бо це завадить дезодоранту почати роботу. Саме вночі, коли ми спимо, засіб вбирається в пори та починає діяти.

Вранці також можна наносити крем. Ніякої шкоди від нанесення дезодоранту зранку не буде, але й ефект буде слабкий. Якщо забули нанести засіб перед сном, то можна намазати крапельку вранці та повторити процедуру ввечері.

Не варто застосовувати на роздратованій або пошкодженій шкірі, а також разом з іншими дезодорантами.

Як користуватись дезодорантами Lavilin

Тривалість дії варіюється в залежності від індивідуального способу життя. А наступне застосування рекомендується тільки після повторного виникнення запаху поту.

Другий не зовсім приємний момент - це існування адаптаційного періоду. Оптимальний результат досягається найчастіше після 5-7 застосувань. До цього можливі виникнення запаху поту впродовж дня (але одноразове використання Лавілін моментально вирішує цю проблему).

Все ж таки варто враховувати, що всі ми різні, тому діє засіб на кожному по різному. Також на цю адаптацію суттєво може вплинути фаза менструального циклу. Тому доцільно починати застосування Лавілін десь через 7-10 днів після закінчення останньої менструації.

Дезодорант може давати слабкий ефект під час змін гормонального фону (наприклад, перехідний період, клімакс) або стресах. Рідко, але буває, що з певних причин дезодорант зовсім не надає очікуваного ефекту. Причини можуть бути найрізноманітніші, але найчастіша - гормональні збої.

Мої враження від дезодорантів Lavilin BIO Balance


При моєму ритмі життя та особливостях організму, я й не сподівалась на використання крему раз на тиждень, а стіку раз на три дні. Але, враховуючи всі навантаження, рухи та мою прискіпливість до будь-яких запахів, Лавілін на мені працює дуже добре. Його дію я відчула майже одразу, як такого адаптаційного періоду у мене не було.

Крем-дезодорант максимально працює на мені 4 дні. Дії стіку вистачає максимум на 2 дні, але користуюсь я ним в поїздках або в разі потреби впродовж дня чи зранку, коли забула з вечора нанести крем.

Продукція Lavilin BIO Balance

Крем і стик потовиділення трохи зменшують, але не позбавляють від нього. Це не дивно, бо дезодоранти не блокують виділення поту. Вони знищують першопричину виникнення запаху, створюючи умови, в яких бактерії не можуть існувати та розмножуватись.

Серед переваг Lavilin для для мене те, що:
  • дія не знижується під час приймання душу,
  • він справді не викликає подразнень чи неприємних відчуттів на шкірі,
  • не залишає слідів на одязі,
  • після всмоктування не має вираженого запаху,
  • економічний,
  • гарний склад без шкідливих інгредієнтів (створений на основі рослинних антибактеріальних засобів).
Отже, поки що мені засоби Lavilin BIO Balance подобаються більше, ніж все інше, що пропонує ринок.

На сайті Hlavin вказано офіційного дистриб'ютора в Україні:

Офіційний дистриб'ютор Лавілін в Україні

Купити Лавілін можна також на iHerb, а також на мейкапі чи парфюмсі.

Для тих, хто більш полюбляє кулькові дезодоранти, Лавілін має й такий - тиць. В мене він теж був, але то не мій формат, я кулькові просто ненавиджу. Хоча за ефективністю він не поступається тому, що в стіку.

Хоча я дуже поважаю продукцію Hlavin, все ж таки після стількох років користування цікавість змушує хотіти спробувати й щось інше. Знаю, що на тому ж iHerb є багацько натуральних дезодорантів. Для себе придивилась наступні:
А якими засобами від потовиділення ви користуєтесь? Що можете порадити з дезодорантів?

P.S. Вся продукція Hlavin (Хлавін) виробляється в Ізраїлі, але оскільки вона офіційно імпортується в Україну, то відповідно до законодавства на упакуванні обов'язково має бути найменування та опис товару українською мовою. Звертайте на це увагу. Також напис BIO Balance - це невіддільна частина назви Lavilin.

Логотип Lavilin