3 червня 2018 р.

Досвід використання La Roche-Posay: серія Hydraphase та суперзірка Effaclar DUO[+]

Лікувальні та доглядові засоби Ла Рош-Позе вже давно займають почесне місце серед виробників в області дерматології та косметології. Розкажу про свій досвід використання продукції La Roche-Posay: знаменитий Effaclar DUO[+], суперзволожуючий крем Hydraphase intense legere light та крем для зони навколо очей Hydraphase Intense Eyes.

Досвід використання La Roche-Posay: серія Hydraphase та суперзірка Effaclar DUO[+]

Effaclar від La Roche-Posay


Ефаклар Дуо та й взагалі вся ця лінійка має очищувати та доглядати за проблемною шкірою, усувати надмірний жирний блиск, бо має протизапальну, антибактеріальну та мікровідлущуючу дію.

EFFACLAR DUO [+] - це легендарний продукт бренда. З цим засобом я знайома дуже давно і маю вже, здається, третє упакування. Це комплексний корегуючий засіб, який позбавляє від виражених недоліків шкіри, попереджує появу запалень, вирівнює рельєф шкіри, усуває пост-акне, матує та зволожує. Тобто для проблемної або жирної шкіри це просто мастхев. Така дія можлива за рахунок наявності у складі ніацинаміду, ліноєвої кислоти, кераміду.

Огляд корегуючого засобу від  La Roche-Posay EFFACLAR DUO [+]

Особисто я наношу Ефаклар Дуо за потребою ввечері, обов'язково уникаючи зони навколо очей. Локальні запалення стають дійсно менш помітними, а іноді зникають зовсім впродовж ночі. Частіше за все використовую саме локально. Коли того потребує шкіра, наношу на все обличчя. Пори стають менш помітними, шкіра набуває покращеного рельєфу, робота сальних залоз сповільнюється.

Вдень також використовувала: з макіяжем не конфліктує та чудово матує. Оскільки Effaclar DUO[+] має гелеву текстуру та матуючу дію, він є чудовою основою під макіяж навіть в літню спеку. Але як звичний щоденний денний крем на постійній основі я б його не юзала, бо дія його занадто сильна.

Лінія HYDRAPHASE [гідрафаз] La Roche-Posay для інтенсивного зволоження шкіри


Гама Гідрафаз має забезпечувати тривале та інтенсивне зволоження зневодненої шкіри, надавати шкірі еластичності та дарувати відчуття комфорту. Я дуже багато чула про цю гаму та ‘повелась’ на позитивні відгуки ютуб-блогерів Естоніанни та Осі. Для себе я придбала зволожуючий крем для нормальної та комбінованої шкіри, а також засіб для шкіри навколо очей.

Гама Гідрафаз має забезпечувати тривале та інтенсивне зволоження зневодненої шкіри

La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere Light - це інтенсивно зволожуючий крем, що має глибоко зволожувати комбіновану шкіру, не обтяжуючи її.

Упакування у Hydraphase intense legere light мені дуже сподобалось: герметичне, у вигляді флакона-дозатора, що запобігає проникренню бактерій та повітря всередину.

Hydraphase intense legere light - зволоження для комбінованої шкіри

Склад посилений гіалуроновою кислотою, тому для зволоження зневодненої шкіри це справді те, що треба. Але чи підійшов цей засіб для комбінованої шкіри? Не зовсім.

Текстура крему легка та флюїдна, тому всмоктується Hydraphase інтенс лайт в принципі швидко, але не до кінця. Він таки важкуватий для моєї шкіри для використання вдень навіть взимку, на відміну від денного крему Claire de Nature, де в складі самі олії і який я можу використовувати навіть зараз. Тому доводиться застосовувати Гідрафаз інтенс лайт тільки для шиї та зони декольте та іноді на ніч на обличчя. Але все ж таки частіше рука тягнеться за олією насіння шипшини.

Що мені от зовсім не подобається, так це аромат Hydraphase intense legere light. Віддушка нагадує ядрений аерозольний освіжувач повітря - цей запах дуже різкий і особисто у мене викликає тільки неприємні емоції. На жаль, це не мій крем, тому покупку повторювати точно не буду.


La Roche-Posay Hydraphase Intense Eyes Rehydration Anti-Puffiness - це інтенсивно зволожуючий крем-гель для зони навколо очей з гіалуроновою кислотою та кофеїном.

Маю навколо очей трохи зневоднену та чутливу шкіру, тому інтенсивне зволоження відчуваю майже одразу. З цим крем-гелем зволоження дуже помітне. А ще через кілька годин після нанесення помітно спадає припухлість та набряки, якщо такі є. Також розгладжуються лінії зневоднення та світлішають темні кола під очима.

Hydraphase Intense Eyes - зволожуючий крем для зони навколо очей

Наносила вранці та ввечері на область навколо очей. Hydraphase Intense Eyes Rehydration Anti-Puffiness липкості не залишає, жодних неприємних відчуттів під час використання не було. З консилером також не конфліктував.

На мій погляд, це ідеальний кремчик на весну-літо, бо він легкий, невагомий та суперзволожуючий. А от на зимовий період я б обрала щось біль “важкеньке” та поживне, наприклад, з крем авокадо від Kiehl's.

Отже, вірогідність повернення до крему Гідрафаз інтенс для зони навколо очей - 99% (от тільки доюзаю Uriage Eau Thermale Water Eye Contour Cream, який мені теж дуже подобається, та порівняю ці два засоби).

Поділіться, будь ласка, чи використовували ви щось із засобів La Roche-Posay Hydraphase Intense? Які ваші враження?

P.S. Про сонцезахисні засоби марки можна дізнатись в огляді серії Anthelios La Roche-Posay.

Бажаю всім чистої, зволоженої та захищеної шкіри!