31 серпня 2016 р.

Мої косметичні фаворити літа 2016

В останній літній день цього року вирішила підбити такий собі підсумок, чим же я найчастіше користувалась влітку 2016? Якщо цікаво, якими були косметичні хіти літа 2016, ласкаво прошу далі.

summer favorites 2016


Догляд за волоссям


Почнемо зверху, тобто з голови. Отже, для догляду за волоссям моїм незмінним супутником цього літа була “Оживляюча” сироватка для волосся від Ірен Букур Я робила детальний огляд цього засобу. Сироватка дуже легка, чудово працює і не обтяжує волосся. Те, що треба в спеку, коли ліньки по сто разів щось намазувати на голову, а виглядати пристойно хочеться.

сироватка для волосся Ірен Букур


Фіксувати волосся у гульки мені допомагали мої улюблені силіконові гумки Invisibobble. Коли в мене з’явились перша така резиночка, я того ж дня викинула всі інші, що мала. Тепер особисто для мене крім цих гумок-пружинок нічого іншого не існує. Люблю invisibobble за їхню легкість, пружність і за те, що не роблять заломів на волоссі.

До речі, невеличкий лайфхак: розтягнуті гумки набувають первинного виду, якщо їх ненадовго занурити в окроп!

Invisibobble


Догляд за шкірою


У якості клінзеру полюбився мені корейський засіб Pore Refine Deep Cleansing Foam від Mizon. Велике упакування (120 мл), чудовий м’ятний освіжаючий запах та дрібні часточки, які глибоко й якісно, але обережно, очищують пори, роблять їх менш помітними та прибирають чорні цятки.

креми та очисник від mizon


Кремами для обличчя користувалась теж Мізонівським: на день з равликовим слизом All in One Snail Repair Cream, а на ніч баттером Night Repair Melting Rich Cream. Детальніше про них можна прочитати ось тут.

Для тіла найчастіше користувалась грецьким твердим милом з оливковою олією Physis Pure Traditional Olive Oil Soap with Fruit Extracts. Чудово очищує “до скрипу”, як я люблю, але не пересушує. До гелів для душу рука майже не тягнулась.

olive soap


Як дезодорант я вже років п’ять користуюсь ізраїльським кремом Lavilin. Інколи експериментувала з іншими засобами, але все одно поверталась до Лавіліну. Цього літа він мій must-have: шкіру під пахвами не подразнює, запах поту прибирає надовго (виробник обіцяє на 7 днів, але влітку на мені він працює 3-4 дні) та має нешкідливий склад (без алюмінію, важких металів, спирту та парабенів). Потові залози не блокує.

крем-дезодорант Лавілін


Декоративна косметика


Переходимо до декоративної косметики. Певно, що самим-пресамим маст-хевом літа 2016 та моїм фаворитом надовго стане мінеральна пудра від Everyday Minerals Matte Base. Нещодавно на неї робила детальний відгук, рекомендую зазирнути.

мінеральна пудра everyday minerals


Для брів частіше за все рука тягнулась до гелю від e.l.f. Eyebrow Treat Tame (у мене попільний відтінок). З гелем я дуже швидко оформлювала брови. Він добре фіксує, не змазується, тримається увесь день та, найголовніше, робить брівки більш об’ємними. Цей гель має трошки шиммеру, але не критично, адже після нанесення його непомітно. Доволі бюджетний, купувала на айхербі.

e.l.f. Eyebrow Treat & Tame попільний відтінок


Полюбилися мені цього літа яскраві матові блиски для губ від білоруської марки LuxVisage Ultra matt PIN-UP. Дуже ніжна кремова консистенція, приємний аромат та відсутність липкості. Губи не висушує, бо у складі присутнє масло какао, фініш пудровий, стійкість трохи нижча за середню. Маю відтінки #2 (рожева пивонія) та #8 (чайна троянда). Рожевою пивонією користувалась частіше.

LuxVisage Ultra matt PIN-UP


Ну і в якості лаків для нігтів незмінно використовувала улюблені Голден Роуз. На початку літа робила великий пост про свою маленьку колекцію лаків Golden Rose.

А які у вас були фаворити цього літа та відкриття серед косметичних засобів?

2 коментарі:

  1. Із цього всього я пробувала лише лаки :) у Голден Роуз останнім часом дуже покращилась якість.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ☺ Так-так, GR зараз дуже тішать якісними продуктами, і лаками, і помадами, і тінями для брів)

      Видалити