31 жовтня 2016 р.

Косметичні та доглядові мастхеви з iherb

Не знаю, чи казала, що я фанат списків: списку покупок, завдань, книжок, що треба прочитати і т.д.? Сьогодні вирішила додати ще один списочок косметичних та доглядових мастхевів з iherb, щоб перед замовленням не витрачати часу на формування такого haul-переліку та нічого не забути.
beauty iherb must haves


Що я завжди замовляю на айхербі


  1. Шампунь
Не можу сказати, що знайшла тут свій ідеальний шампунь, але айхербовські засоби подобаються моєму волоссю набагато більше, ніж засоби з мас-маркету.
Юзала бренд Giovanni, а саме шампунь для інтенсивного очищення волосся з пшеницею. У нього специфічний ментолово-трав'яний запах, але мене він не дратує, а навпаки, навіть подобається. Непоганий склад, хороший продукт, який освіжає шкіру голови, але супер чудес від нього не слід очікувати. Повна ціна $7.95 за 250 мл. Можливо, по акції я його додам ще раз у кошик.
Giovanni Golden Wheat Deep Cleanse Shampoo and Tea Tree Triple Treat Invigorating Conditioner
Ще один шампунь, яким користуюсь сьогодні, це цитрусовий шампунь для збільшення густоти волосся з біотином від Madre Labs. У нього великий об’єм (414 мл), та досить приємна ціна, якщо купувати зі знижкою (повна ціна також $7.95). Цей продукт очищує “до скрипу”, економічний, має зручне упакування (досить м'яка пляшка для комфортного дозування). Запах просто чудовий, такий цитрусовий, наче поряд хтось розрізає соковитий грейпфрут ☺ Для мене то така ароматерапія на додачу. Обов’язково після себе потребує кондиціонеру, бо може пересушити кінчики волосся. В цілому, я задоволена, певно, що буду купувати знову.
цитрусовий шампунь для збільшення густоти волосся з біотином від Madre LabsСклад шампуню від Мадре Лабс
А от який шампунь мені не підійшов, так це TheraNeem Organix Shampoo Volumizing Therape від Organix South. От його точно не куплю більше, бо запах не дуже приємний, ефекту ніякого, навіть більше масніла шкіра голови.

Мій догляд за волоссям із засобами з сайту iherb

  1. Кондиціонер
Користувалась також засобом від Giovanni - кондціонером потрійної дії з маслом чайного дерева. У нього крутий освіжаючий та бадьорливий запах ментолу. Це найбільше, що подобається мені в цьому продукті. Виробник рекомендує наносити його на шкіру голови та масажувати 3-5 хвилин до легкого поколюючого відчуття. Можу сказати, такий масажик робити приємно, але моя шкіра голови також починає від цього швидше масніти. Отже наношу його тільки по довжині волосся, а не на корені. Чудовий вибір на літо.
Зараз використовую незмивний кондиціонер-стайлінг того ж бренду - Giovanni 2chic для гладенького волосся з бразильським кератином і аргановою олією. Це my love, хоча і не без недоліків. Продукт має специфічний запах: спочатку дуже приємний, а потім якийсь странний, ніби кондиціонер зіпсувався (хоча він у мене свіженький). Судячи з відгуків на iherb, така проблема не тільки у мене. Але той неприємний аромат досить швидко минає і на волоссі не лишається. Я готова то терпіти, бо він легкий, не сильно обтяжує волосся, надає йому гладкості та шовковистості. Помітила, що при підвищеній вологості, моє тонке волосся перестає сильно “пушитися”.
Незмивний кондиціонер Giovanni для гладенького волосся з бразильським кератином і аргановою олією
Наношу його на вологе волосся, трохи підсушене рушником (2-3 натисканнь на дозатор достатньо) і даю волоссю висохнути природнім шляхом. Розчісуються коси потім без проблем. Однозначно, буду купувати ще, бо розпробувала такі засоби-незмивайки, які дуже економлять мені час вранці.

  1. Освіжаюча зубна гель-паста Xyliwhite від Now Foods
Купую вже втретє. Нам з чоловіком дуже подобається легкий та приємний м'ятний аромат, який не обжигає ротову порожнину, свіжість, яку дає ця паста та її легка відбілююча дія. Любителям сильного м'ятного присмаку вона не сподобається точно. Тішить натуральний состав та великий об’єм упакування (181 г).
Також пробували таку саму пасту з корицею, але вона більш агресивна за смаком. Хоча мені подобалась. Якщо буде знову по знижкам, то візьму її, але не на кожний день. А от Xyli-White з ароматом свіжої м'яти - ідеальний варіант для щоденного чищення зубів. Купила вже втретє і буду купувати знову.
Освіжаюча зубна гель-паста Xyliwhite від Now Foods з корицею
Освіжаюча м'ятна зубна гель-паста Xyliwhite від Now Foods

  1. Крем для рук від Madre Labs з маслом горіхів арганії - найкращий для мене крем для рук. Ну не можу я знайти нічого кращого!
Пробувала багато варіантів з мас-маркету і більш бюджетних і більш дорогих, все не те.. Може ви порекомендуєте якийсь добрий крем без силіконів який би дійсно зволожував шкіру, швидко вбирався та не залишав липкої плівки на руках? Буду дуже вдячна, бо крем для рук Madre Labs не завжди можна придбати за долар, а повна ціна $4.95 якось кусається.
Крем для рук від Madre Labs з арагановим маслом
Поки що мені щастило і я купувала цей кремчик за акційною ціною, але вже думаю, що прийдеться купити і за повну ціну, бо я дійсно зневірилася знайти щось пристойне для своїх рученят.
Цей крем дуже добре зволожує і живить шкіру, швидко вбирається, не залишає слідів, не липне, має ледь помітний аромат та приємну текстуру. Дуже економічний у користуванні та багатий за складом. Мені підійшов ідеально.

  1. Спонжик від Real Techniques для нанесення макіяжу. Ну тут не буду довго розказувати, бо вже співала йому дифірамби ось тут. Обожнюю його всім серцем!
Спонж для макіяжу від Real Techniques
  1. Чорне африканське мило African Black Soap Bar від Nubian Heritage
Воно відмінно очищує, не пересушує шкіру та має барбарисовий аромат. Це така альтернатива смердючому, як на мене, нашому дегтярному милу. Чорне мило добре видаляє бруд та залишки кожного жиру. Користуюсь по необхідності, один раз на тиждень (влітку частіше) як для тіла, так і для обличчя.
Також хочу ще спробувати на зиму ще мило від того ж виробника, наприклад Goat's Milk & Chai Soap, Honey & Black Seed Soap, Coconut & Papaya Soap, Mango Butter Soap, Shea & Cocoa Butters або Raw Shea Butter Soap With Soy Milk. А от на літо можно ще спробувати Lemongrass & Tea Tree Soap. Повна ціна продукту $5 за 141 g.
Чорне африканське мило Nubian Heritage,
  1. Shea Butter від Now Foods
Насамперед, це спасіння моїх п’яточок та ліктів. Також використовую масло ши для зволоження шкіри рук та кутикул на ніч. Впродовж дня цей продукт не зовсім зручно використовувати: масло ши натуральне, без домішок та досить жирненьке. А от на ніч саме те! Воно чудово живить ніжну шкіру під очима, а шия та зона декольте від цього маселка просто в захваті!
Масло ши, яке лікує та зволожує суху та огрубілу шкіру
Взагалі-то масло ши має безліч способів застосування, наприклад, замість бальзаму для губ, для поживлення волосся, для заспокоєння подразнень після гоління. Масло також запобігає виникненню розтяжок. Це дуже універсальний продукт і однозначно мій must-have.  

  1. Коли добіжить кінця моя мінеральна пудра-рятівница на літо Everyday Minerals Matte Base, про яку я детально писала ось тут, я однозначно куплю нову.
Матуюча пудра на літо Everyday Minerals
  1. Відновлюючий крем з 1% вітаміну А від Life Flo Health, про який я також детально розповідала в пості про ретиноловий крем, вже досить довго є моїм антиейдж мастхевом з айхербу.
Крем з ретинолом в якості антиейдж догляду за шкірою
  1. Бальзами для губ
Найкращим з iherb визнаю бальзам для губ з гіалуроновою кислотою HA Lip Balm від Hyalogic LLC. Аналогів я ще не знаходила! Він дууууже економічний (першого упакування мені вистачило майже на 2 роки доволі активного користування). Бальзамчик зовсім не має запаху, пречудово зволожує та лікує губи, трошки надає їм привабливої припухлості та насичує вологою. Дуже крута штука, яка має бути на поличці в ванній кімнаті. Упакування 14 г має повну ціну в $6.95.
Бальзам для губ з гіалуроновою кислотою
Також непогані бальзами з чудовим складом це Crazy Rumors (4.4 ml $3.49) та Hurraw! Balm (4,3 г $3.79). Обидва виробники пропонують багатий вибір ароматів та смаків (від мандаринового, лимонного або яблучного до смаку чаю Ерл Грей чи м'ятного шоколаду).
Зараз користуюсь Crazy Rumors. Він добре зволожує, приємний, не лишає липкої плівки, солодкуватий на смак (у мене смак Cola). Невеликий стік дуже зручно носити в сумочці чи навіть в кишені.
Бальзам для губ з запахом Кока-коли Crazy Rumors
Ось такі мої доглядові та косметичні мастхеви з сайту iherb. Трошки пізніше сформую ще кілька списків, в які додам їстівні улюбленці та добавки для здоров’я.


А ви робите замовлення з iherb? Які ваші “айхербні” улюбленці?

3 коментарі:

  1. У мене якось складається, що на айхербі я замовляю вітаміни і добавки.
    З Вашого списку хочу спонжик :)

    Велкам на гостину http://fayna-sova.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити