19 вересня 2016 р.

Анонс подорожі до Західної України

Нарешті відпустка! Поки ви читаєте цей пост, я знаходжусь, певно, вже в Хмельницькому, де починається наша подорож найкрасивішими містами Західної України. По приїзду на вас чекатимуть мої тревел-огляди та враження, а поки поділюсь нашим маршрутом.
Планування поїздки містами Західної України


Отже, з Хмельницького ми відправимось до історичного Кам’янця-Подільського, де проведемо два дні та побачимо Кам'янець-Подільську фортецю, будемо гуляти вуличками Старого міста та насолоджуватись видом на річку Смотрич та нічну фортецю, яка красиво підсвічується:
Кам'янець-Подільська фортеця вночі
Фото з сайту ukrainetrek.com

Далі відвідаємо Хотин і побачимо там Державний історико-архітектурний заповідник „Хотинська фортеця”:
Державний історико-архітектурний заповідник „Хотинська фортеця”

З Хотину прямуємо до “українського Парижу” - Чернівців, де також гулятимемо старими вуличками, вулицею Ольги Кобилянської, побачимо чернівецькі будинки-близнюки, Ратушу, Алею зірок на Театральній площі, Румунський дім, Будинок-корабель, та, звичайно ж, Чернівецький національний університет:
Чернівецький національний університет
Фото зі сторінки університету facebook.com/chnu.edu.ua/

Далі нас чекає Івано-Франківськ з його знаменитою стометрівкою, площею Ринок, красунею Ратушою, казковими будиночками та вулицями, а також купою затишних кав’ярень:
Площа Ринок в Івано-Франківську

Наступний пункт подорожі - Мукачево. Тут ми проведемо два дні, будемо гуляти містом та відвідаємо Замок Паланок. Обов’язково хочу скуштувати тут банош!
Замок Паланок в Мукачево
Фото з сайту kapitoliy.net.ua

Після Мукачево ми їдемо на кордон зі Словаччиною - в Ужгород. Тут подивимось на Ужгородський замок, пройдемось по найдовшій в Європі липовій алеї, відвідаємо Старий Ясен, пішохідний мост, який виконує бажання, зайдемо в Провулок «Гірчичне Зерно» та ввечері смакуватимемо кавою з морквяним пирогом на вулиці Волошина.
кордон зі Словаччиною - місто Ужгород
Фото з сайту ua-reporter.com

А завершить нашу відпустку п’ятигодинне перебування у чарівному місті Лева.
Львівський залізничний вокзал
Фото з сайту railway.lviv.ua.



Немає коментарів:

Дописати коментар