3 жовтня 2016 р.

17 причин любові до осені

Повернувшись з відпустки, я чітко зрозуміла - прийшла осінь. Почало темніти раніше, вночі набагато холодніше, а небо дуже часто затягнуто важкими хмарами. Природа засинає. На вулицях більшає кількість похмурих та насуплених людей. Самий час меланхолювати та депресувати. Але ми цього робити не будемо, бо осінь все ж таки має свої переваги. Я маю аж 17 причин, щоб любити осінь і сьогодні поділюсь ними з вами.


Мої 17 причин любові до осені



17 причин любові до осені

  1. Червоний колір. Перш за все, осінь для мене  - це час червоного манікюру та більш насичених губних помад. Після літа з рожево-бузковими, лавандовими та небесно-блакитними кольорами хотілось чогось незвичайного. Так-так, я полюбила червоні нігті, коли знайшла свій лак - Rimmel 60 Seconds у відтінку 315 queen of tarts. Він спокійний, красивий, але насичений та “багатий”. Як на мене, восени “червоний” манікюр виглядає дуже благородно і достойно.

  1. Радіти бабиному літу! Адже після різкого похолодання можна з більшою вдячністю сприймати такі теплі та сонячні дні.
  2. Дихати. А ви помічали, що восени особливе повітря? Воно здається більш свіжішим і прозорішим. Дихати стає легше, часто можна “внюхати” запахи лісової вогкості, опалого листя та трохи підмерзлої землі. А які ж восени містичні тумани!
  3. Милуватися природою та робити круті фотосесії. Які ж восени красиві пейзажі! Це жовте, золоте та червоне листя, неймовірна різнокольоровість, багряні грона калини та горобини. Ну дуже романтично! Просто знахідка для красивих кадрів.
Красиві та яскраві фото восени

  1. Гуляти. Довгі прогулянки у парку та шурхіт листям під ногами - відмінна ідея для вихідного дня.

  1. Добре спати. Саме в осінній період можна почати нормально спати в улюблених шкарпетках, з любов’ю зв’язаних бабусею. Влітку, коли надзвичайна спека, комфортний сон - це рідкість.

  1. Гарячі напої. Погодьтесь, що нема нічого кращого, ніж зігрітися чашкою запашного імбирного чаю з корицею, горнятком улюбленої кави, густим какао або смачним глінтвейном із прянощами та спеціями.

  1. Pumpkin time! Для мене осінь - це гарбузова пора. Коли на вулиці холодно, вогко та сіро, самий час приготувати та скуштувати яскраві та корисні страви з гарбуза: суп-пюре, гарбузову кашу, пиріг, печиво або кекси.
Гарбузові страви восени: суп-пюре, гарбузова каша та запашна випічка

  1. Смачна випічка. Також з осіннім сезоном у мене стійко асоціюється запах кориці. А що краще поєднується з корицею? Правильно, яблука, яких восени дуже багато і вони такі смачні й соковиті. Отже, час пекти яблучні пироги!

  1. Читати більше книжок, загорнувшись в м’якенький улюблений плед. Або можна просто спокійно спостерігати за важкими та могутніми свинцевими хмарами чи слухати шум дощу, сидячі на комфортному дивані. Плед, цікава книжка, смачний чай або запашна кавуська з печивом можуть принести дуже багато радості та позитивних емоцій саме восени.

  1. Вдягати теплі та затишні светри. Взагалі то, восени можна класно урізноманітнити свій гардероб. Адже речей ми на себе натягуємо набагато більше, ніж влітку, тому можна класно комбінувати одяг, створюючи нові аутфіти.

Восени можна носити красиві шарфи та вдягати теплі светри
  1. Носити красиві шарфи. Обожнюю цей аксесуар! Шарф не тільки чудово зігріває, але своїм, наприклад, яскравим кольором, може дійсно підняти настрій в похмурий день.
  1. Відсвяткувати Хеловін. В ніч на 1 листопада можна приміряти на себе найсміливіший образ та вразити оточуючих своїм креативним костюмом та макіяжем.
  2. Дивитись фільми. Саме восени оживає кіношне життя і завжди набагато більше прем’єр фільмів, ніж влітку. Цієї осені дуже чекаю на такі фільми, як Дівчина у потягу, Аудитор з Беном Афлеком, Доктор Стрендж з Бенедіктом Камбербетчем, Шпигуни-союзники з Бредом Піттом. Погодтесь, є з чого вибрати, щоб відвідати кінопалац. Також стартують нові сезони улюблених серіалів! На мене вже чекають новенькі сезони Американської сімейки та Теорії Великого Вибуху.
  3. Дивитись футбол. Ліга чемпіонів, Ліга Європи, матчі Прем'єр-ліги та збірної України. Восени самий насичений графік ігор!
  4. Гарні свічки з теплими пряними ароматами допоможуть зробити оселю більш затишною і запашною.
Зробити оселю затишною можна за допомогою запашних свічок
  1. More hugs! В холодну погоду обійми стають більш міцними та теплішими. Треба цим обов’язково скористатися цієї осені!


Осінь можна полюбити. Вона як вишукана хвороба, якою треба “переболіти”, але якомога спокійніше. Осінь - це теплі обійми, жовті дерева, гарячі напої, м’якенький плед та цікаві фільми й книжки. Це по своєму прекрасна та дивовижна пора року, в якій є неперевершена чарівність. Насолоджуйтеся нею! Нехай осінь принесе вам не сезонну депресію, а неймовірне натхнення!
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁

4 коментарі:

  1. я люблю кожну пору року - кожну по-своєму :)
    і дощик люблю, і сніг :) все :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. а яку найбільше любиш? ;) Чи всі однаково?

      Видалити
    2. певно, теплі пори року все ж більше люблю :) тоді менше одягу треба носити :)
      а ти?

      Видалити
    3. теж теплі більше люблю, але не спеку. От квітень-травень-початок червня, а потім вересень та жовтень) Хоча зараз погода така непередбачувана, що й в вересні може бути холодніше, ніж в листопаді =)

      Видалити