12 грудня 2016 р.

Засоби для зняття лаку, які не смердять

Я дуже давно шукала такий засіб для зняття лаку, який би добре знімав лак, не смердів, не пошкоджував нігті й не висушував кутикулу. І бажала, щоб то було все в одному флаконі ☺ Врешті-решт я знайшла такий засіб (точніше одразу три) від бренду DNC.
Засоби для зняття лаку, які не смердять і не шкодять нігтям


GOLD Засіб для зняття лаку “Проти задирок” для крихких і ламких нігтів без ацетону


Першим мене приємно вразив “Засіб для зняття лаку Зміцнювальнй проти задирок без ацетону”. Дуже давно я шукала саме таку рідину, при відкритті якої не відчуватиму стійкого ацетоновогу запаху. Як я казала, мені ще й потрібна була рідина з відмінною очищаючою здатністю, але щоб не провокувала розшаровування нігтів.

Це м’яка рідина з досить приємним запахом. Виробник обіцяє зміцнення нігтів за рахунок живильних речовин, відсутність сухості та розшарування, а також попередження появі задирок. На рахунок останніх обіцянок… Ну не знаю, задирок у мене і раніше не було, а розшарування нігтів я позбулась певно що за допомогою того ж воску для нігтів. Але про запах - це щира правда! Не смердить, має непоганий аромат, але все ж таки це не парфум, тому занадто багато чого не варто очікувати.
Очищує дуже добре, тут у мене претензій до засобу немає. На сьогодні, це мій улюблений продукт цього плану:
GOLD Засіб для зняття лаку “Проти задирок” для крихких і ламких нігтів без ацетону
Зміцнювальний засіб для зняття лаку від DNC має цікавий склад: етилацетат, олія зародків пшениці, рицинова олія, барвник харчовий, віддушка, вода. В цілому, не погано. Скляна баночка містить 100 мл рідини, коштує приблизно 60-65 грн. Замовила вже вдруге, але в інтернет-магазині щось наплутали, та прислали мені зелененьку рідину з тієї ж серії, але для “тонких та позбавлених блиску нігтів”:
Засіб для зняття лаку з екстрактом зеленого чаю та касторовою олією
У складі цього засобу також присутній етилацетат, але на другому місті вже йде вітамін F, потім екстракт зеленого чаю та касторова олія, ну й харчовий барвник з віддушкою та вода. Ще не користувалась ним, але маю надію що й цей засіб не розчарує мене.

Двошарова олія для зняття лаку “Обліпиха” без ацетону


Щодо цього засобу-олії, то воно має не тільки знімати лак, а й доглядати за нігтями та кутикулами. Засіб двофазний, який треба збовтати перед використанням. Має у складі мікс обліпихової та касторової олії.
Двошарова олія для зняття лаку “Обліпиха” без ацетону
Двошаровий засіб також мені сподобався, я замовила його теж вдруге. Однак, оскільки олія є олія, тобто вона жирна, то в якості засобу для знежирення нігтьової пластини перед накладанням лаку, вона не підійде. Це варто враховувати.
Упакування пластикове, 100 мл якого коштують приблизно 60 грн.

GEMENE Рідина для зняття лаку “Ялівець” без ацетону


Ну і третім засобом для зняття лаку від DNC, точніше засобом, який виробляється з дозволу і під контролем французької компанії Gemene є ялівцева рідина для зняття лаку. Спробувала її вперше і в принципі не розчарована, бо засіб не смердить, добре знімає навіть червоний лак та не шкодить нігтям. Крім того, має досить великий об’єм - 210 мл, та коштує приблизно 65 грн.

У складі окрім ялицевої олії також присутня рицинова олія. Єдине, що мені не сподобалось, це трохи хлипка кришечка-дозатор, через яку може просочитись рідина, якщо пляшечка впаде. Ну і через те, що ця вузька пластикова пляшка досить висока, мені не зручно зберігати її у моєму “манікюрному” відділенні ☺ Але то таке, до якості не має жодного відношення:
Безацетонові засоби для зняття лаку від DNC, які не шкодять нігтям та доглядають за кутикулою


А яка у вас улюблена рідина для зняття лаку?

16 коментарів:

  1. Мне очень нравится Art de Lautrec Mr Nail Polish Remover. Не воняет и не сушит ногтевую пластину) А DNC беру на заметку, попробую:)

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо за наводку)
    http://perfectliya.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  3. Цікаві засоби) Більш за все перший сподобався!) Добре, що він не має неприємного запаху, бо більшість подібних засобів дійсно відштовхують своїм ароматом!
    http://beyoutiful.com.ua

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Перший теж мій універсальний солдат)) Вони всі не мають неприємного запаху, тому вибрати є з чого ☺

      Видалити
  4. Большое спасибо за отзыв! Обязательно присмотрюсь
    http://beloglovskaya.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  5. Мені тхнуть всі засоби.
    Був у мене Ессі півлітра - непоганий, нігті не слоїлись з ним.
    Зараз у мене Орлі - також мені тхне. Проте, нігті чогось слояться :(
    Краще всього мої нігті люблять, коли їх не фарбують і відповідно не змивають...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Орлі колись хотіла спробувати, але щось не склалось.
      Ти знаєш, моєму чоловікові тхнули абсолютно всі засоби, окрім цих... Я насправді здивована, бо в нас доходило до того, що змивати нігті я виходила на балкон, йому аж погано ставало від тих "ароматів". Але от з DNC я спокійно з ним в одній кімнаті можу робити манікюр)) Це ще одна вагома причина, чому я зупинилась на цих засобах)

      Видалити
  6. Дякую за візит! Підписалась навзаєм)

    ВідповістиВидалити
  7. Ой какой отличный список! Запишу себе DNC, но ничего из этой тройки не пробовала.

    ВідповістиВидалити
  8. Ни один из этих продуктов мне не знаком. Но я еще могу спокойно перенести запах ацетона, если само средство не портит ногти. А то у меня тут недавно случился очень плачевный опыт со смывкой, теперь ногти восстанавливать нужно(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Розумію, я сама свого часу добряче підпортила нігті змивкою від Isana (((
      А відновити нігті ой як не легко було...

      Видалити