3 лютого 2017 р.

Враження від використання тонерів Madre Labs

Сьогодні існує багато суперечок щодо доцільності використання тоніків для обличчя в догляді за шкірою. Скажу чесно, я довгий час ставилась до цього продукту, як до зайвої витрати грошей, бо суттєвого ефекту від тоніка не отримувала. Навпаки, частіше стикалась з липкістю та неприємними відчуттями після його використання. Але все змінилось, коли я випадково спробувала безалкогольні тонери від Madre Labs з iherb-у.
Враження від використання тонерів Madre Labs

Зауважу, що тонік та тонер - то різні речі, хоча й дуже схожі. Тонер більш зволожуючий, та є чимось середнім між кремом та тоніком. Отже,

Неароматизований тонер з гамамелісом Unscented Witch Hazel Toner Madre Labs

Не містить спирту та ароматизаторів, має натуральний склад (алое вера та гамамеліс ідуть одразу ж після води), збалансований рН, підходить для всіх типів шкіри, у тому числі для чутливої.  
Виробник обіцяє м'яке очищення, зволоження й тонізування. Сік з органічного листа алое, що входить до складу, розгладжує і живить шкіру, посилюючи дію гамамелісу.

Тонік призначений для підтримки здорового вигляду шкіри і її зволоження, а також очищення від присутніх в повітрі забруднень. Є натуральною альтернативою в'язким засобам на основі спирту.
Величенька пляшечка містить 355 мл жовтуватої рідини без запаху. Засіб дійсно звужує пори і вирівнює тон шкіри, не пересушуючи її.

Слід зауважити, що навіть натуральний і органічний гамамеліс може подразнювати та підсушувати шкіру, особливо, якщо вона сама по собі дуже чутлива та суха. В тонерах Madre Labs до складу додані екстракти алое вера, що заспокоюють та зволожують, але все ж таки з цим моментом треба бути обережними.
Думаю, що саме через таку особливу реакцію на гамамеліс багато кому цей продукт не підійшов та викликав почервоніння шкіри після застосування.

Мушу сказати, що подібна реакція у мене була лише раз, і більше не повторювалось. Що тоді її спричинило, я так і не виявила, адже то було одноразово, а шкіра в мене не суха і не дуже чутлива.

Трояндовий тонер з гамамелісом Madre Labs Witch Hazel Toner Rose Petal

Цей рожевий тонер також природно очищує та тонізує шкіру. Склад має майже такий самий, але на другому місці тут екстракт троянди дамаської, тому й запах має приємний трояндовий. Вже далі йдуть алое та гамамеліс. Теж не містить спирту та рекомендований для всіх типів шкіри:
натуральний склад тонерів без спирту на основі води гамамелісу та алое вера

Трояндовий тонер так само звужує пори, трохи вирівнює тон обличчя та не сушить шкіру. Реакції з почервонінням обличчя з цим продуктом у мене не було.

Люблю зберігати ці тонери в холодильнику. Коли вони зимні, набагато приємніше ними користуватись, плюс додатково таким чином краще закриваються пори. Використовую тонер тільки вранці, після вмивання, перед нанесенням крему. Липкості та стягнутості я зовсім не відчуваю. Навпаки, шкіра приємна на дотик і гладенька. Іноді можу навіть не наносити денний крем, якщо залишаюсь вдома і не виходжу на вулицю.

Продуктами я задоволена. Чекаю вже на свій третій тонер Madre Labs, який їде до мене з айхербу. Особливо приємною є можливість купувати ці засоби часто по дуже акційним цінам, наприклад, вперше я тонер придбала лише за долар, а цього разу за два.

Тоніки чи тонери взагалі то можна й не використовувати в догляді. Але варто знати, що існують й корисні продукти (дуже хочу ще спробувати легендарний тонер від Thayers, про що вже казала в своїх б’юті-хотілках). Якісні тонери виступають не проміжним, а цілком самостійним етапом догляду та здатні зволожувати, живити, захищати і розгладжувати шкіру.

Отже, тонік (чи тонер) цілком може бути дуже корисним засобом догляду, якщо правильно його підібрати. Важливо, щоб при використанні таких продуктів не виникало відчуття липкості або стягнутості шкіри. Якщо неприємні відчуття на шкірі все ж таки з'являються, це означає, що вибір був зроблений неправильно.

А ви користуєтесь тоніками або тонерам? Чи є у вас улюбленець з таких засобів?

15 коментарів:

  1. Спасибо за обзор! Тонизирование кожи – необходимый этап в уходе за ней. Многие этим пренебрегают, а зря. Кстати, вместо промышленных тоников можно использовать народные средства)))

    ВідповістиВидалити
  2. Цікавий огляд, я сама на них на айхербі якось дивилась. Зараз власне користуюсь тоніком Thayers, мені дуже дуже подобається, але він теж в такій великий баньці, що коли закінчиться, хочу спробувати щось нове, виключно заради різноманіття :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Десь бачила чи чула відгук, що ці тонери від Madre Labs дещо схожі на Thayers... А який саме в тебе Thayers? Там, здається, теж декілька різновидів цієй марки.

      Видалити
  3. вау) які вони симпатичні! а в мене неадвно з'явився набір пензликів цієї марки)
    З тоніків я зараз придбала собі SVR - тільки починаю)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І як тобі їхні пензлики?
      Піду почитаю про тонік SVR :)
      Дякую за фідбек!

      Видалити
  4. Класна штука, Наталко, тонерами не користуюсь, а ось тоніки- це мій маст кожного дня!

    ВідповістиВидалити
  5. У мене трояндовий. Поки, що чекає.

    ВідповістиВидалити
  6. У мене трояндовий. Поки, що чекає.

    ВідповістиВидалити
  7. я без тоников не представляю ухода) использую утром и вечером, такой с розой закончился, а вот с гаммамелисом только купила и еще не пробовала, но думаю мне понравится)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Цікаво буде дізнатись враження і дізнатись, який більше сподобається? :)

      Видалити
  8. Я не користуюсь тоніками - не складається у мене з ними.
    але тут трояндовий зацікавив. може, хоч з американськими подружусь :)
    Наталко, дякую за відгук!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Прошу, Оксанко! якщо замовляєш на iherb і цей продукт буде за акційною ціною, варто спробувати! Не знаю, чи ризикнула б я його вперше замовити за повною ціною, а от за долар - легко)

      Видалити