3 серпня 2017 р.

Поповнення від Real Techniques: 203 Tapered Shadow та Sculpting Brush

Нещодавно у мене сталось невеличке, але таке жадане поповнення пензликів від Real Techniques, про яке я сьогодні з вами і поділюсь. Мої новиночки макіяжної магії - пензель для розтушовування тіней Tapered Shadow 203 та пензлик для скульптурування обличчя Sculpting Brush.
Огляд пензлів від Real Techniques: 203 Tapered Shadow та Sculpting Brush

Пензель для тіней Real Techniques 203 Tapered Shadow


Ця пензля з розкішної Bold Metals Collection має синтетичний ворс і виглядає неймовірно стильно та, як на мене, “по-багатому”. Попри довгу сріблясту ручку незвичної гранованої форми, пензлик чудово лежить в руці та не обтяжує її.

Пензель для тіней Real Techniques 203 Tapered Shadow

Ворс дуже ніжний та пружний, приємний та м'який на дотик.  Після купання форму не втрачає. Продукту набирає в міру (тіні практично не осиплюються з нього) та якісно переносить на повіки. Через звужену форму пензель 203 Tapered Shadow може максимально точно нанести тіні саме туди, куди потрібно.

Пензель для тіней 203 Tapered Shadow

Розтушовування дуже якісне. Дехто каже, що він кращий за легендарний MAC 217. Та я не можу цього ані підтвердити, ані спростувати. Від себе скажу, що розтушовувати тіні з 203 Tapered Shadow саме задоволення. Все виходить без плям, рівномірно та акуратно, бо пензлик поступово набирає і так само поступово розподіляє продукт. Наче робить все за мене!

Купувала пензель для тіней 203 Tapered Shadow на iHerb (пряме посилання) і вважаю, що він вартує кожної витраченої на нього гривні.


Пензель для макіяжу Real Techniques Sculpting Brush


Пензлик Sculpting Brush теж у мене з iHerb (посилання на продукт). Призначений він, як можна здогадатись, для скульптурування обличчя. До речі, якщо ви не в курсі, чим принципово відрізняються скульптори від бронзерів, велкам сюди → клац!

Цей пензель має прогумовану чи то силіконову ручку, зручно лежить в руці та стійко може стояти вертикально:
Пензель для макіяжу Real Techniques Sculpting Brush

Пензлик Sculpting Brush на п’ятірочку справляється зі своїм призначенням. М’який, але пружний та густий ворс розташований під кутом, дуже правильно зрізаний та має зручну ширину (приблизно 2-2,5 см). Саме тому він наносить засоби для контурінгу ідеальною смугою. При цьому, плям не залишає, а якось самостійно розподіляє пігмент на поверхні шкіри. Розтушовує відмінно, формуючи м’який та натуральний перехід кольору.  

Ідеальний пензель з синтетичного ворсу для контурінгу обличчя

Підходить для будь-яких текстур. Нік Чампан каже, що за допомогою цього пензлика також можна наносити тональну основу і навіть хайлайтер:

Отже, робити макіяж за допомогою Sculpting Brush дуже приємно та легко, бо через свою форму, пензель ідеально лягає під вилиці та дає природну тінь:

Форма пензлика для контурінгу Real Techniques Sculpting Brush

Real Techniques продовжують мене приємно вражати своєю якістю, функціональністю та стильним зовнішнім виглядом. Tapered Shadow 203 та Sculpting Brush надійно зайняли свої почесні місця в моїй косметичці. Про інші мої пензлі від RT можна прочитати тут.

А які у вас улюблені пензлі для розтушовки тіней та для контурінгу? Поділіться, будь ласка, в коментах.

Всім краси та м’яких кольорових переходів!