25 вересня 2017 р.

All about…eyeshadow palettes від Essence. Огляд універсальної нюдової палетки “All About Nudes”

Я вже давно поглядала у бік бюджетних палеток від німецького бренду Essence. Багато позитивних відгуків, в тому числі, від одного з моїх улюблених блогерів, та невисока ціна підштовхнули до придбання тіней із серії All About. Тому сьогодні спішу поділитись з вами оглядом, свотчами та своїм враженням від палетки Essence All About Nudes.
Палетки тіней All about від Essence

Серія All About eyeshadow palettes від Essence

Палетки тіней Essence All about… містять по 8 гармонійно підібраних відтінків, здебільшого однієї кольорової гами від світлого до темного тону:
  • 01 Bronze - бронзові відтінки,
  • 02 Nudes - нюдові кольори,
  • 03 Roses - рожево-бузкові,
  • 04 Greys - сіро-синя гамма,
  • 05 Vintage - бежево-сіра палітра з яскравим зеленим відтіночком,
  • 06 Toffee - рожево-сірі відтінки з кольором чайної троянди.

Також зовсім скоро (буквально цієї неділі) на нашому бьюті-ринку з’явиться яскрава новинка з цієї серії зі сміливими кольорами - 07 The magical forest:
Новинка від Essence- палетка яскравих тіней The magical forest

На YouTube знайшла відео з порівнянням 01 Bronze, 02 Nudes, 03 Roses та 05 Vintage:

Оскільки в моїх косметичці досі не було універсальної базової палетки на щодень, я довго обирала між нейтральними Nudes та Toffee:
Палетки для щоденного макіяжу від  Essence: Nudes та Toffee

Врешті-решт зупинила свій вибір на 02 Nudes і добре, бо пізніше побачила в огляді Олі RedAutumn, що у Тоффі гірша пігментація, ніж в інших тіньках з цієї лінійки, а також кажуть, що самі по собі тіні Toffee сухіші за інші.  

Essence All About Nudes


Упакування дуже скромне, але якісне, з прозорого пластику. Нічого зайвого. Кришечка надійно закривається та може відкриватись на 180°.

Палетка 02 Nudes містить переважно світлі нейтральні кольори, здебільшого сатинові, але є й матові та шиммерні:
Огляд відтінків з палетки Essence 02 Nudes

Відтінки я наносила на базу, в якості якої цього разу використовувала кремові тіні Maybelline #91 Creme de Rose. З базою Urban Decay або цими тінями, "нюдики" тримаються весь день, але без них скочуються через кілька годин (я маю жирний тип шкіри, тому база для мене обов’язкова). Свотчі при різному освітленні:
Свотчі тіней All About Nudes Essence

Свотчі All About Nudes при денному світлі

  1. Найсвітліший відтінок. Він такий напівпрозо-молочний, матово-замшевий, що ідеально підходить в якості основного відтінку, щоб вирівняти тон повіки.
  2. Теплий, бежево-карамельний відтінок із сатиновим фінішем, який теж непогано вирівнює колір повік.
  3. Напівматовий благородний відтінок молочного шоколаду. Добре підходить для затемнення кутика ока.
  4. Найтемніший відтінок, містить дрібнесенький шиммер, який можна побачити лише при яскравому освітленні. В інших випадках виглядає як темно-коричневий. Підходить для акцентів в макіяжі, а також для вечірнього мейку.
  5. Перламутрово-рожевий сатиновий відтінок шампанського, нагадує чимось хайлайтер. Використовую його на внутрішній кутик ока або під брови.
  6. Схожий на другий відтінок, але не такий карамельний, має більш холодний підтон. Теж доволі універсальний нюдовий колір.
  7. Схожий на попередній відтінок, але трошки темніший та більш сірий, можна сказати світлий тауп. Обожнюю промальовувати ним складочку повіки.
  8. Блискучий сіро-коричневий колір із шиммером. Класно доповнює вечірній мейк.  

Текстура тіней дуже ніжна, якась замшево-вельветова і надзвичайно приємна на дотик. Продукт м’яко набирається на пензлик та чудово переноситься на повіки. Пігментація теж не викликає нарікань. Розтушовуються дуже легко, непотрібних плям не залишають та зовсім не обсипаються.
Огляд нюдової палетки Essence All About Nudes

Для себе виділила такі переваги нюдової палетки Essence:
  • красива та гармонійна підбірка універсальних нюдових відтінків, що підійде на щодень для спокійних макіяжів в стилі “makeup no makeup”;
  • можливість зробити елегантний вечірній макіяж;
  • відмінна пігментація та чудова якість;
  • різні за текстурою відтінки;
  • легкі в роботі - розтушовуються дуже добре і чудово підійдуть для новачків;
  • зручне та компактне упакування;
  • доступна ціна (приблизно 150 грн).

Мінусів не знайшла, але можливо комусь може не сподобатись відсутність наглухо матових відтінків та необхідність використання бази.

Мені здається, що палетка Essence All About Nudes - класний варіант для щоденного легкого макіяжу. Дуже рекомендую придивитись до цієї бюджетної нюдової малечі.

А ви користуєтесь косметикою Essence? Можливо, у вашій косметичці є одна з палеток All about…?