14 лютого 2018 р.

Гелі для брів: у пошуках ідеального

Для оформлення красивих брів нам на допомогу приходять різноманітні фіксуючі засоби, серед яких окремою категорію йдуть гель для брів, туш або віск. Вони зовні нагадують туш для вій, бо випускаються у схожому форматі та мають подібну щіточку. Деякі з них не тільки фіксують брови, а й додають їм легкого відтінку. Сьогодні хочу зробити огляд засобів для брів E.L.F., Relouis, Luxvisage, BelorDesign, Lumene та Essence. Порівняймо американця, білорусів, німця та фіна?

Огляд засобів для брів E.L.F., Relouis, Luxvisage, BelorDesign, Lumene та Essence

Особисто я звикла спочатку промальовувати брови або тінями Golden Rose #102 або олівцем Catrice Eye Brow Stylist #020 Date With Ash-Ton, а вже потім закріплювати все це діло фіксуючим засобом, бо брови у мене дуже світлі та зовсім не густі.

Користуватись гелями для брів я почала 2 роки тому. За цей час встигла спробувати 6 різних засобів такого формату:
  • E.L.F. Cosmetics Studio Eyebrow Treat & Tame у відтінку Clear/Light,
  • Relouis "Fix & Color" - відтіночний гель для брів у відтінку 01,
  • Luxvisage Brow Styler - гель коректор для брів, тон 1 Латте,
  • Lumene Eyebrow Shaping Wax - моделючий віск для брів, відтінок Blonde 3,
  • Essence Make me brow gel mascara - гель-туш для брів 01 blondy brows,
  • BelorDesign Brow Maker - туш для брів, тон 14.

Порівнювати гелі для брів будемо за наступними параметрами:
  • відтінок,
  • щіточка та зручність нанесення,
  • фіксація та стійкість,
  • особливості,
  • ціна/об’єм продукту.

E.L.F. Cosmetics Studio Eyebrow Treat & Tame, Clear/Light


Оскільки цей гель для брів вже давно знято з виробництва, детально на ньому зупинятися сенсу немає. Але не відмітити я його тут не могла, бо це той продукт, з якого почалось моє знайомство с подібними засобами:

E.L.F. Cosmetics Studio Eyebrow Treat & Tame у відтінку Clear/Light

Гель був класний, мені подобався, і навіть потрапив до моїх фаворитів літа 2016.

Порівняння білоруських гелів для брів Relouis та Luxvisage


Relouis "Fix & Color", 01


Відтіночний гель для брів "Fix & Color" від Relouis чудово фіксує, має хорошу стійкість, додає об’єму бровам, бо в складі містить Y-подібні фібри нейлону:

Відтіночний гель для брів Fix & Color від Relouis

Колір зовсім трохи рудуватий, але через те, що фарбування гель дає не дуже інтенсивне, відтінок, в принципі, мені підходив і виглядав доволі натурально.

Все наче непогано. Але… ви тільки погляньте на ту щіточку! Ну як, як можна було зробити подібне в засобі для брів? Так, вона доволі тоненька, але все одно, дуже довга і незручна. Ось розмір щіточки Релуї в порівнянні з гелем Люксвізаж:

Розмір щіточки Релуї в порівнянні з гелем Люксвізаж
Приблизна ціна за 7,5 г - 60 грн.

Luxvisage Brow Styler, тон 1 Латте


Хоча я вибрала для себе найсвітліший відтінок з цієї лінійки Люксвізаж, на ділі він виявився для мене дуже темним. До того ж, при висиханні Luxvisage Brow Styler стає ще темнішим, ніж під час нанесення. Ось свотчі найсвітліших відтінків гелів для брів Relouis Fix & Color та Luxvisage Brow Styler:

Свотчі найсвітліших відтінків гелів для брів Relouis Fix & Color та Luxvisage Brow Styler

На мені подібний, трохи оливковий відтінок виглядає надто агресивно та неприродно.

Щіточка геля-коректора Люксвізаж, як ви бачили вище, набагато менша за розміром від монстра від Релуї (от би в Relouis була така щіточка!):

Щіточка геля-коректора для брів Люксвізаж дуже зручна

Текстура засобу гелева, без волого ефекту. Фіксуючи здатності трохи гірші, ніж в Relouis, але не критично. Зверну увагу, що тут слабкий дозатор, тому продукту може набиратись більше, ніж потрібно.

Приблизна ціна за 5,5 г - 42 грн.

Lumene Eyebrow Shaping Wax, Blonde 3


Якщо перед покупкою всіх інших засобів для брів я детально читала відгуки та розглядала свотчі, то віск для брів Lumene був дуже спонтанною покупкою. Цьому посприяло моє незадоволення гелем Luxvisage та привабливі знижки на бренд Lumene в Watsons.

Lumene-vs-Luxvisage

Lumene Eyebrow Shaping Wax - це моделюючий та фіксуючий віск для брів з доволі рідкою текстурою. Аромат має якийсь дивний, хімічний, але зникає він дуже швидко.

Тонує брови лише трошки та має легкий світло-коричневий відтінок. В дику рудуватість не уходить, бо пігментація слабенька насправді. Ну це ж віск, йому можна. В порівнянні з гелем для брів Люксвізаж виглядає дуже рудим, світлим та непігментованим:

Ствотчі гелю для брів Luxvisage та воску від Lumene

Але знову ж таки, на моїх бровах він виглядає дуже натурально, коричнево-сіро. Шкіру під бровами не фарбує, лише волосинки. Акуратна невелика щіточка Lumene Eyebrow Shaping Wax неймовірно зручна. Фіксація дуже надійна, брови стають більш жорсткими, але зовні залишаються природними.

Приблизна ціна за 5 мл - 150 грн (це без знижок).

Essence Make me brow gel mascara, 01 blondy brows


Цю манюньку я придбала в одному з магазинів Rossmann в Празі. Гель для брів Essence має неймовірно велику кількість позитивних відгуків на ютубі, а деякі називають його бюджетним аналогом знаменитої туші від Benefit.

Мініатюрне упакування, мініатюрна і дуже зручна щіточка, яка підійде навіть для самих тонких брівок. Щіточка дуже жорстка, добре прочісує. Гель для брів Essence дає трошки об’єму за рахунок синтетичних волокон, що містяться в складі:

Гель для брів Essence Make me brow gel mascara, 01 blondy brows

Відтінок дуже мій, такий легкий, природний сіро-коричневий, виглядає на бровах дуже натурально, надає їм акуратного вигляду. Шкіру біля та під бровами не профарбовує. Фіксація середня, ніякого запаху не відчувається (і це дуже добре!).

Цей продукт йде з ринку з 1 березня, тому якщо зацікавились, не варто зволікати. Приблизна ціна за 3,8 мл - 90 грн.

BelorDesign Brow Maker, тон 14


Ще один представник з білоруських брендів - туш для брів від BelorDesign. До речі, виробник зробив якусь дивну нумерацію: найсвітліший відтінок - це 14, а найтемніший - 11 (всього їх чотири).

Гелі для брів BelorDesign, Essence та Lumene

Одразу після відкриття туші до носа долітає різкий аромат чи то Бейлісу, чи то молочно-вершкової карамелі. Мабуть, це найсильніша віддушка, яку я чула останнім часом.

Консистенція доволі рідка, а сам продукт добре пігментований. Відтінок, на жаль, знову виявився для мене темнуватим. Хоча він світліший за Luxvisage, але знову цей оливковий підтон:

Свотчі гелів для брів Essence, Lumene, BelorDesign

Brow Maker BelorDesign має дуже хорошу фіксацію та зручну щіточку (на попередніх фото ви могли бачити порівняння з Люміне та Ессенс). Журбинки додає дуже поганий дозатор.

Приблизна ціна за 7,5 г - 60 грн.

Свотчі всіх засобів для брів в порівнянні:

Свотчі засобів для брів в порівнянні

Якщо порівнювати за ціною, то білоруси знаходяться приблизно на однаковому рівні: за 10 г продукту їхня ціна складає близько 80 грн (Люксвізаж виходить трошки дешевшим - 76 грн).
10 мл воску Lumene обійдуться в 300 грн, а така сама кількість туші Essence - 236 грн.

Отже, які висновки я для себе зробила під час порівняння гелів для брів від E.L.F., Relouis, Luxvisage, BelorDesign, Lumene та Essence:
  • мені зовсім не личить оливковий підтон на бровах;
  • ідеальним для мене став би мікс воску від Lumene та гелю Essence, бо останній має ідеальний для мене колір, зручну щіточку, робить природну густоту брів, а віск надає необхідної фіксації.

Обираємо найкращій гель для брів. Загальні висновки

Поділіться, будь ласка, а чим ви оформлюєте брови? Чи є у вас улюблений гель або туш для брів?