14 листопада 2016 р.

Огляд трьох тушей для вій із силіконовими щіточками: L'Oreal, Luxvisage, Vivienne Sabo

Туш для вій є одним з моїх косметичних мастхевів, бо вії в мене дуже світлого кольору та не надто помітні. Тому саме до цього продукту маю дуже високі вимоги. Цього року в моїй косметичці побували три хіти beauty-простору останнього часу: туш L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture, білоруська Luxvisage XXL Mascara та Vivienne Sabo Cabaret. Всі вони мають мою улюблену силіконову щіточку. Сьогодні зроблю невелике порівняння цих бестселерів і визначу свого фаворита серед тушей для вій від Лореаль, Вів’єн Сабо та Люксвізаж.
Огляд трьох тушей для вій із силіконовими щіточками: L'Oreal, Luxvisage, Vivienne Sabo

На початку року я активно юзала L'Oreal Volume Million Lashes So Couture. Перше, що кидається в очі, точніше в ніс, це її неймовірно приємний запах! Я до ароматів ставлюсь дуже прискіпливо, але цей мене просто підкорив. До того ж, ця туш термостійка, тобто легко змивається теплою водичкою, а от дощ, сніг та інші природні явища їй не страшні. Це також є вагомим для мене аргументом, бо кому ж захочеться виглядати як маленька панда? Змивається, при цьому, туш дуже легко: сходить, мов маленька панчоха з кожної вії.
Зручна щіточка туші L'Oreal So Couture
Лореаль Со Кутюр має чудову консистенцію, дуже зручний невеликий пензлик, який трохи звужений на кінці. Така щіточка відмінно промальовує, пречудово розділяє та подовжує вії, надає об’єму, а також дещо підкручує їх. На мій погляд, щіточка має вдалий розмір, не великий і не маленький. Для моїх коротких вій ідеально підходить.
Сам продукт має чудову стійкість, впродовж дня зовсім не осипається, ніде не відбивається, а після нанесення дуже швидко висихає на віях. Можу сказати, що це ідеальне нанесення з першого разу: навіть для більш вражаючого ефекту мені було достатньо одного шару. Ну а для легкої натуральності треба було легесенько кілька разів змахнути пензликом по віях. Туш вії не склеює, не обтяжує їх, та не робить грудочок.
Купувала я свою So Couture за акційною ціною в 180 грн. Зараз вона коштує близько 260 грн. Служила мені ця туш близько 5 місяців, а її об’єм становить 9,5 мл.

Пілся Лореаль до мене в руки попала білоруська популярна туш для вій Luxvisage XXL “Довжина, об’єм, вигин”. Спочатку, мене налякав розмір щіточки: в порівнянні з L'Oreal So Couture, вона ВЕЛИЧЕЗНА! Прийшлось до неї звикати приблизно з тиждень. До речі, через тиждень туш трошки підсохла та стала краще наноситись.
Великий розмір щіточки туші Люксвізаж в порівнянні з L'Oreal So Couture
Щіточка велика, але гнучка. Як же ж вона круто розчісує вії! Дозатор у Люксвізаж якісний. Сама туш здатна за кілька рухів чудово промалювати вії - те що треба, коли потрібно зробити легкий експрес-макіяж.
Щіточка у більруської туші Luxvisage XXL "Довжина, об'єм, вигін"
Довжину та вигін туш дає, а от з об’ємом щось в нас не склалось. Але, повторюсь, розділяє вії просто прекрасно. Ввечері Luxvisage XXL інколи могла трохи сипатись з нижніх вій. Цей продукт не термостійкий і дуже легко змивається навіть холодною водою.
Загалом, на свою ціну (приблизно 120-130 грн за 9 г продукту) туш дуже непогана. Останній місяць використовувала її поверх сироватки для вій від Eveline, і мушу сказати, що з базою використання туші Luxvisage XXL мені подобається набагато більше. В експлуатації вона була приблизно 3,5 місяці.

Ну і з середини вересня прийшла черга туші зі сценічним, як обіцяють, ефектом Vivienne Sabo Cabaret, яка коштувала мені близько 120 грн за 9 мл. Пензлик у цього продукту дуже маленький, особливо в порівнянні з попередньою тушшю, та прямий. Пахне вона відчутно… звичайною тушшю. Такий запах, як колись, коли я тільки починала малювати собі оченятка.
Мені одразу ж сподобався щільний дозатор - продукту набирається стільки, скільки треба. Але, ідеальною ця туш була перші три тижні. Потім я помітила, що туш осипається, а при нанесенні на вії та й на самій на щіточці створюються грудочки:
Туш зі сценічним ефектом  Cabaret від Vivienne Sabo
Також вона може, коли заманеться, почати склеювати вії. Користуюсь Cabaret Vivienne Sabo наразі без превеликого задоволення, просто щоб вже домазати.
Також під туш наношу базу Евелін, щоб хоч якось збільшити товщину вій (об’єму мені Вів’єн Сабо не надає зовсім). Хоча виробник обіцяв феноменальний об’єм. Со кутюр набагато краще сплавляється з цим обов'язком і ефект реально помітніший. Кабаре дає лише видиме подовження. Та й за рахунок прямої щіточки (яка досить жорстка), важкувато надати бажаного вигину віям.
Заявлена теж як термостійка, але просто теплою водою мені жодного разу не вдавалось цю туш змити повністю (привіт, пандо!). Тільки міцеляркою, та і то, треба додати зусиль.
І ще один нюанс. Не знаю, чи то збіг з осіннім періодом, але під час використання Кабаре в мене почали трохи випадати вії. Ну як, трохи, кожного разу, коли я її змиваю, одна-дві вії й залишать оченята. Раніше я такого не помічала (ні з Лореаль, ні з Люксвізаж). Туш не погана, але не найкраща, яку я пробувала.
Порівняння щіточок у тушей Лореаль, Вів'єн Сабо, Люксвізаж
Отже, думаю, ви здогадались, що моєю улюбленецею і фаворитом серед тушей для вій є L'Oreal Volume Million Lashes So Couture. Я вже й новеньку собі придбала ☺
На друге місце ставлю білоруський продукт Luxvisage XXL (була б вона ще й вологостійка...). А ось туш, до якої я не хочу повертатись, це Cabaret від Vivienne Sabo.
Порівняння трьох бестселерів з силіконовими щіточками: тушей від Лореаль, Люксвізаж та Вів’єн Сабо

А ви пробували якийсь з цих продуктів? Чи може ще якусь гарну туш із силіконовою щіточкою порадите? Буду дуже вдячна ☺

10 коментарів:

  1. З цих тушей я пробувала лише Кабаре, але дружби не склалося зовсім.

    Дуже цікавий блог у Вас! Стільки всього цікавого, я залипла.
    Велкам на гостину http://fayna-sova.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що завітали! Дуже взаємно, бо на Вашому теж залипла ☺
      От Кабаре мені теж не пішла, хоча скільки бачила та чула позитивних відгуків...

      Видалити
    2. Мені більше всього подобається Есті Лаудер - просто мій фаворит номер один.
      І ще одна "номер один" - від МеріКей.
      Щось ще намагаюсь спробувати - але все не те.

      Видалити
    3. Я такі не пробувала ще. А вони мають силіконові щіточки?

      Видалити
    4. ЕЛ ні, там пухнаста. А от МК так, з силіконовою.

      Видалити
    5. о, дякую, до МК придивлюсь!

      Видалити
  2. Интересный обзор, я бы белорусскую попробовала. Порошу у мужа что бы привез из командировки:)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Буде дуже цікаво потім дізнатись про Вашу думку!

      Видалити
  3. Больое спасибо за подробный сравнительный обзор!
    Давно смотрю на Лореаль, теперь поняла, что не зря)
    Подписываюсь и буду рада взаимности
    http://beloglovskaya.blogspot.com/
    http://beyoutiful.com.ua/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Рада бути корисною!
      Дякую, що завітали! На блоги із задоволенням підписуюсь :)

      Видалити