12 вересня 2016 р.

Спонж для нанесення макіяжу від Real Techniques: Miracle Complexion Sponge

Я дуже давно мріяла про спонжик для нанесення тонального засобу. Пензлики мені якось не пішли для цього діла, а пальцями частіш за все виходить не таке легке покриття, як мені потрібно. Тому надивившись відео б’юті-блогерів на ютубі, я наважилась таки замовити для себе спонж від Real Techniques, який має красиву назву Miracle Complexion Sponge.
Спонж для нанесення макіяжу від Real Techniques: Miracle Complexion Sponge

Чому я обрала саме спонж від Real Techniques

В першу чергу, це ціна. Так-так, якщо порівнювати зі знаменитим б’юті блендером,  спонжик Real Techniques коштує $6 (а “блендер” рази в три дорожчий). Ну а по-друге, це доступність Реал Технікс на улюбленому iherb. Пензлики Саманти Чапман я вже там замовляла і їхньою якістю повністю задоволена. Отже...

Навіщо потрібен Sponge Real Techniques та його переваги

Спонжики такого типу значно полегшують нанесення будь-якого тонального засобу, роблячи шар рівномірним та природнім.
Спонж Real Techniques має цікаву форму: з одного боку плоска частина, за допомогою якої зручно наносити консилер під очі, з іншого боку - гостренький кінчик, який класно працює у куточках очей та біла крил носу. Спонжик м’якенький, має пористу структуру та дуже еластичний.
Розмір спонжу Реал Технікс у сухому видіРозмір спонжу Реал Технікс у вологому вигляді
У вологому виді спонж Реал Технікс збільшується у розмірі. Саме у такому вигляді краще його й використовувати. Сам процес дотику вогкого спонжика до обличчя настільки приємний, що миттєво може покращити настрій =) Перевірено на собі!
Важливо! Ні в якому разі не розмазуйте спонжем засіб по обличчю, треба працювати вбиваючими рухами!
Ще за допомогою Sponge Real Techniques можна наносити будь-які кремові текстури (рум’яна, хайлайтери та ін.), зробити ними корекцію-контурування, або просто припудрити консилер під очима. А плоскою частиною можна навіть нанести пудру на все обличчя. Тобто, цей спонж з легкістю може виконати весь макіяж та замінити декілька пензлей. Іноді це зручно. Але я поки що користуюсь ним тільки для тону.

Недоліки спонжика

Єдиний недолік - це необхідність миття спонжу після кожного використання (така процедура значно подовшує життя спонжа і так, на мій погляд, гігієнічніше). Зауважу, що корейські bb-креми вимиваються дуже непросто, набагато важче за звичайні тональні креми. Я мию спонжик за допомогою твердого дитячого господарського мила, обережно віджимаю його через рушник, та залишаю висихати на підвіконні на сонечку. Ввечері він вже сухий.
Як правильно доглядати за спонжем для макіяжу Real Techniques
Також до недоліків віднесу той факт, що спонж не служитиме роками. Термін використання, як кажуть, від двох до шести місяців. Я свій використовую два місяці і виглядає він й досі як новенький.
Я безмежно задоволена якістю макіяжу, тим тональним покриттям, яке виходить при використанні спонжа Real Techniques. І навіть необхідність миття після кожного використання не змусять мене знову повернутись до нанесення тональника пальцями. Тому цей продукт буду замовляти знову і знову. Real Techniques Miracle Complexion Sponge вартий того, щоб його спробувати!
А як ви полюбляєте наносити тональні засоби на обличчя? За допомогою яких інструментів?

4 коментарі:

  1. Дякую за розгорнутий вiдгук! Замовила собi ))

    ВідповістиВидалити
  2. давно вже поглядаю на нього і думаю - а нащо, власне, він мені? адже я не користуюсь тональними (лише в жовтні я купила свій перший тональний :))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А чим наносиш тоналку? Пензлем чи руками?
      Але якщо натрапиш на знижку, дуууже раджу його замовити)

      Видалити